De Paardenmarkt in beeld…

Hij liep de hele ochtend over het Schoolfeestplein en richtte zijn lens op de typische sfeer tijdens de Goorse Paardenmarkt. Het resulteerde in een prachtige fotoserie van de laatste Paardenmarkt in de huidige vorm van topfotograaf Jeroen van Vliet…

Gerelateerde berichten

  • De laatste derby in beeld…29 april 2019 De laatste derby in beeld… Het was de laatste derby in competitieverband tussen GFC en Hector. Gisteren was de thuisploeg met 4-1 te sterk en doet nog volop mee voor de titel in vierde klasse G. Het was een 'El […]
  • Goorse paardenmarkt nog springlevend14 december 2018 Goorse paardenmarkt nog springlevend Er zijn al jaren twijfels over de houdbaarheid van de Goorse Paardenmarkt die al eeuwen halverwege december wordt gehouden maar vandaag bleek dat er nog steeds veel handelaren de weg naar […]
  • Goors team wint bedrijventoernooi Triathlon Holten1 juli 2017 Goors team wint bedrijventoernooi Triathlon Holten Gorenaren Jeroen Heuten, Koen Brummelaar en Casper van Vliet hebben deze zaterdag de bedrijvenwedstrijd van de Triathlon Holten gewonnen. Het trio zette onder de naam Jeroen Fotografie een […]
  • Rommelmarkt brengt veel mensen op de been27 april 2018 Rommelmarkt brengt veel mensen op de been Het was ouderwets druk in het Goorse centrum vanochtend. De traditionele rommelmarkt én de prima weersomstandigheden brachten veel mensen op de been die op koopjesjacht gingen. De veelal […]
  • De ontluikende lente…8 april 2018 De ontluikende lente… Een schitterende prent gemaakt- en gestuurd door de Goorse topfotograaf Jeroen van Vliet. Hij is regelmatig te vinden in De Meene waar hij zeker in deze tijd van het jaar zijn hart kan […]