Geen permanente vergunning Reggehof voor evenementen

De Reggehof krijgt geen permanente vergunning voor het organiseren van evenementen op het Schoolfeestplein. Dat antwoordt het College van B&W op vragen van D66. Die vroeg of het verlenen van vergunningen voor jaarlijks tergkerende evenementen op het plein vereenvoudigd kan worden. De Reggehof heeft met RH Events om een permanente vergunning gevraagd maar daar is het College niet voor omdat de Schoolfeestweide een openbare plek is, waar ook andere organisaties een evenement kunnen organiseren. “Dit is niet alleen voorbehouden aan De Reggehof. Door veel evenementen te organiseren op eenzelfde locatie wordt de overlast en de druk naar omwonenden groter.” aldus burgemeester en wethouders.

Gerelateerde berichten

  • Iedereen Actief on Tour28 oktober 2021 Iedereen Actief on Tour Sportcarrousel Hof van Twente komt in actie. Komende zaterdag is er op het parkeerterrein De Höfte van aalles te doen op het gebied van sport en presenteren ook clubs zich. Middelpunt is […]
  • Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue24 juni 2020 Goors Victorie als noodklok voorafgaand aan de Schoolfeestrevue Het carillon aan de muur van De Reggehof zal morgenavond vanaf 20:00 uur een uur lang het Goors Victorie laten horen. Het Goorse verenigings- evenementencentrum wil hiermee de noodklok […]
  • Geen extra steun voor cultuursector12 juni 2020 Geen extra steun voor cultuursector De gemeente Hof van Twente is niet van plan om extra maatregelen te treffen om de cultuursector te steunen. Dit blijkt uit de antwoorden die zijn gegeven op vragen hierover van […]
  • Kaartenactie BBBB-festijn groot succes18 augustus 2019 Kaartenactie BBBB-festijn groot succes Het kon nog wel eens druk worden op zaterdag 31 augustus op het Schoolfeestplein. Dan wordt daar door RH Events voor de eerste keer het BBQ, Beer, Beats en Barbers-festijn gehouden. Er […]
  • De opbouw kan beginnen !10 juni 2018 De opbouw kan beginnen ! De hekken zijn geplaatst en de karakteristieke witte bouwketen en containers hebben hun plek weer gevonden vlak voor het gemeentehuis waar ook de Schoolfeestvlaggen weer fier wapperen. […]