Puzzeltheek stopt met kinderpuzzels

Na het 40-jarig jubileum is in het afgelopen jaar gezellig druk geweest in de Puzzeltheek in de bibliotheek in Goor. Het aantal puzzelaars is flink gegroeid. Wel is de laatste jaren het aantal kinderen dat puzzels kwam lenen drastisch terug gelopen. Daarom is besloten te stoppen met het uitlenen van kinderpuzzels. De ruimte die vrijkomt, kan goed gebruikt worden voor de nieuwste aanwinsten.

Met ingang van 1 januari worden er alleen nog puzzels van 500, 1000 en 1500 stukjes uitgeleend. En dit alles voor de prijs van € 1,00 per puzzel, voor 4 weken lenen. Per gezin kunnen er maximaal 4 puzzels tegelijk geleend worden. Wilt u ook een puzzel lenen? Daarvoor hoeft u geen lid te zijn van de bibliotheek. Uw gegevens worden genoteerd en welke puzzels u leent. De Puzzeltheek is geopend op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur en op vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Afgelopen vrijdag de verkoop van afgeschreven puzzels gestart.

Gerelateerde berichten

  • 40 jaar puzzeltheek…13 november 2017 40 jaar puzzeltheek… Een jubileum voor de Puzzeltheek in ‘t Twentse Haagje. Deze week viert zij haar achtste lustrum. In januari 1976 begon men na een oproep niet veel later met 80 puzzels bij de uitleen in de […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden)1 mei 2020 ‘Molenstraat-bewoners mogen zich gelukkig prijzen…” (ingezonden) Een tweetal Laarstraat-bewoners, die anoniem willen blijven, kwamen bij deze site met een schriftelijke reactie op de noodkreet van Molenstraatbewoners, eergisteren op Goorsnieuws.nl. Die […]
  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]