Goors Mannenkoor in PP-kerk

Een traditie van het eerste uur. Het Kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk op Eerste Kerstdag. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. De toegang is gratis, een gift wordt wel gewaardeerd.

Gerelateerde berichten

  • Caritas zamelt voedsel in voor Oekraïne7 juni 2022 Caritas zamelt voedsel in voor Oekraïne De Caritas vraagt om houdbare voedselproducten voor transport naar het door oorlog getroffen Oekraïne. Er wordt gevraagd om producten als groente in blik, rijst, tarwebloem, noodles, […]
  • Enchanté zondag in PP-kerk7 april 2022 Enchanté zondag in PP-kerk Kamerkoor Enchanté is zondag weer actief in Goor. Het genootschap is al jaren een vaste waarde in de Hof van Twente en is ontstaan uit een groep enthousiaste ouders van […]
  • Twee benefietconcerten voor Oekraïne16 maart 2022 Twee benefietconcerten voor Oekraïne In Goor blijft men zich onverminderd inzetten voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Ook in culturele en muzikale zin. Voor de vereniging Hof van Twente-Kiev Pechersk worden […]
  • Caritas stelt zich voor26 januari 2022 Caritas stelt zich voor Ze willen hun neus graag aan het venster drukken en dus stellen zij zich graag voor via deze site. De Stichting Caritas van de Heilige Geestparochie hoopt hiermee meer herkenbaar te […]
  • Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond19 december 2021 Mariakapel Zeldam wel geopend op Kerstavond Er is, zoals eerder gemeld, geen kerkdienst in de Petrus en Pauluskerk tijdens Kerstavond dit jaar maar wie zich dan toch wil bezinnen, wil bidden en/of een kaarsje op wil steken kan dan, […]