Gratis kerstbuffetten voor minima

Doors Wide Open organiseert ook dit jaar weer een buffet rondom kerst voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben en eenzame ouderen uit Twente. De buffetten worden gegeven in het proathuus in het centrum. Op zondag (18.00 uur), maandag (18.00 uur), dinsdag (18.00 uur) en Eerste Kerstdag om 16.30 uur kunnen ouderen en minima aanschuiven. Per avond is er ruimte voor twintig mensen. Opgave kan via 06-20539460.


Gerelateerde berichten

  • Proathuus ter ziele7 februari 2019 Proathuus ter ziele Het Proathuus sluit haar deuren. De sociale ontmoetingsplek in het stadshart van Goor kan om budgettaire redenen niet langer open zijn voor de consumenten. Na het ter ziele gaan van de […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]
  • Bingo in het Proathuus19 februari 2019 Bingo in het Proathuus In het Proathuus, dat ter ziele gaat, wordt woensdag een bingo georganiseerd. Via Hofjongeren@nullgmail.com kun je je aanmelden. De kosten zijn drie euro per persoon.  De aanvang is om 19.30 […]
  • Winters Genieten: Koud maar gezellig16 december 2018 Winters Genieten: Koud maar gezellig De weergoden deden met name vannacht een sneeuwwitte duit in het zakje ter verhoging van de sfeer tijdens Winters Genieten in het Goorse centrum. Daar was het gezellig maar koud tijdens […]