Havi Beheer failliet

Havi Beheer is failliet verklaard. Onduidelijk is nog wat de gevolgen zijn voor het touringcarbedrijf Havi Travel. Bij Havi werken in totaal 172 mensen. Het bedrijf, gevestigd aan de Goorse Breukersweg, stond onder leiding van directeur Hennie Visscher. Volgens hem heeft Havi Beheer zelf het faillissement aangevraagd. Hij wil aan RTV Oost niet vertellen waardoor Havi Beheer in de problemen is geraakt. “Dat ga ik u niet aangeven.” Ongewis is ook wat de gevolgen zijn voor Havi Travel, dat ontstond na de fusie tussen de reisondernemingen Havi en Oad. Ook mensen die een reis hebben geboekt via Havi blijven nog even in onzekerheid. Havi organiseert onder meer groepsreizen naar allerlei evenementen en supportersreizen van betaald voetbalclubs zoals FC Twente.

Gerelateerde berichten

  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Geen overnamekandidaat voor Havi5 februari 2020 Geen overnamekandidaat voor Havi Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek […]
  • OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor14 juni 2018 OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor Reisorganisatie OAD gaat weg uit Goor. De touroperator verhuist per 2 juli naar een onderkomen op het industrieterrein aan de Vondersweg in Enter.  In een persbericht zegt directeur Arjan […]
  • Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor11 februari 2020 Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor Het failliete Havi Travel mag toch een doorstart maken. Het bedrijf zal worden overgenomen door de Jan de Wit-groep uit Haarlem, aldus RTV Oost. Dat zal niet gebeuren vanuit Goor of […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]