Bom vernielt huis op ‘t Gijmink

Een ‘kwajongensstreek’ met ernstige gevolgen die nog groter hadden kunnen zijn. Zo omschrijft Vanessa Warris de vernielingen die werden aangericht nadat een vuurwerkbom tot ontploffing werd gebracht bij haar schoonmoeder op ‘t Gijmink. Dat gebeurde zondagavond rond 21:30 uur. Door de harde knal werd onder meer een kamerraam uit de sponningen geblazen en ging ook een badkamerraam aan diggelen.

Vanessa Warris: “De materiële zaken kunnen gerepareerd worden, maar ik wil graag dit bericht delen met Goorsnieuws zodat de daders zelf kunnen lezen hoeveel schade, ook de niet materiële, zij hebben aangericht met dit “grapje”. Denk je eens in als het jouw moeder of oma was die voor dat raam had gezeten? Denk je eens in als jouw moeder op dat moment aan de andere zijde van de schutting had gestaan en jouw bom op zich had gekregen? Denk je eens in hoe dit grapje fataal had kunnen aflopen? Denk je eens in…

Gerelateerde berichten

  • Overlast bij skatebaan van Kollaan16 januari 2018 Overlast bij skatebaan van Kollaan Na diverse meldingen in het weekeinde is door de politie uiteindelijk op zondagavond een groep jongeren aangetroffen bij de Skatebaan achter de brandweerkazerne tussen de van Kollaan en de […]
  • Vernielingen bij Jumbo supermarkt26 juni 2017 Vernielingen bij Jumbo supermarkt In de nacht van zaterdag op zondag zijn de reclameborden bij de Jumbo-supermarkt in de van Kollaan vernield. Op de eigen Facebok-pagina wordt gemeld dat er beelden zijn waaraop de […]
  • Vernieling, diefstal en rijden onder invloed…30 maart 2018 Vernieling, diefstal en rijden onder invloed… Op deze plek en tijd melden wij vanaf deze week de politieberichten van de afgelopen week die betrekking hebben op Goor. Dit keer een drietal gemelde incidenten te beginnen met de […]
  • Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren13 oktober 2014 Ruiten zwembad De Whee vernield door jongeren Het Goorse zwembad De Whee zal weldra ten prooi vallen aan de slopershamer maar dit weekeinde werd daar al een voorschot opgenomen. Een groep van zo'n tien baldadige jongeren gooiden, […]
  • Inbraak en vernieling in Hectorkantine24 juni 2019 Inbraak en vernieling in Hectorkantine In de kantine van Hector is afgelopen zondag in alle vroegte ingebroken. De ongenode gasten ontvreemdden daar een autosleutel en staken ballen lek. Ook werd een microfoon vernield. De […]