Salut beperkt geopend tijdens Kerst

In de periode van 23 december tot en met 1 januari heeft Salut gewijzigde openingstijden. Op 25, 26 en 27 december en 1 januari is Salut gesloten.  Op 24, 30 en 31 december is Salut geopend van 9:00 – 12:30 uur. Salut is bereikbaar via telefoon 0547-260053, app 06-2089 4999, mail info@nullsalut-welzijn.nl of kijk op de website www.salut-welzijn.nl

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Gewijzigde openingstijden Salut18 december 2018 Gewijzigde openingstijden Salut In de periode van 24 december tot en met 1 januari heeft Salutgewijzigde openingstijden. Op 24, 25 en 26 december en 1 januari is Salut gesloten. In de periode van 27 tot en met 31 […]
  • Salut viert eerste verjaardag10 mei 2017 Salut viert eerste verjaardag Salut is jarig. De organisatie bestaat deze week exact een jaar. Vanuit een organisatie voor alleen ouderen, is ze gegroeid naar een brede welzijnsorganisatie voor alle inwoners, van jong […]
  • Salut helpt bij het ordenen van geldzaken6 april 2018 Salut helpt bij het ordenen van geldzaken Zicht hebben op geldzaken zorgt voor rust en helpt schulden voorkomen. Om die reden biedt Salut via ‘de Omslag’ hulp bij het organiseren van administratie. De Omslag werkt met […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]