Wibi en Kerst(revue)

De warming-up richting de feestdagen staat dit weekend in het teken van vertier in De Reggehof en bovenal van de Kerstrevue van het trio Bert Eeftink, Marcel Mengerink en Paul Schabbink. Zij staan vrijdag, zaterdag en zondag in de achterzaal van De Ster en er kan geen muisje meer bij, laten de heren weten. In De Reggehof zijn er nog wel kaarten voor de shows van vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondag komt Wibi Soerjadi naar de schouwburg met zijn nieuwe voorstelling. Check voor alle evenementen, ook in de Hofkerk, onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof4 december 2021 Geen Scrooge voor Eeftink en De Reggehof De voorstellingen van de Twentse versie van Scrooge zijn voor dit jaar geschrapt. De Goorse cabaretier Bert Eeftink zou in de maand december in de huid kruipen van het norse typje in de […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]
  • Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • Alzheimercafé met dementiedeskundige22 oktober 2021 Alzheimercafé met dementiedeskundige Ben je benieuwd hoe iemand met dementie de dag ervaart? Meld je dan aan voor de workshop van komende dinsdag van 19.00 uur tot 21.00 uur. Jos Cuijten vertelt wat dementie is en hoe je de […]
  • Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof8 oktober 2021 Goorse bands en artiesten weer op pad, Kemperink in De Reggehof Nu live-entertainment weer mag na een lange coronaperiode, zijn ook de diverse Goorse artiesten en bands weer in beweging én op pad. Zo reist Circus Helligen Hendrik (Bert Eeftink en Paul […]