Gedichtje voor Bennie en Hennie…

Bennie en Hennie Hallie zijn 40 jaar getrouwd. Feest dus op ’t Gijmink en een inspiratie voor ‘buurtdichter’ Eemann Wilkes…

In de buurt graag gezien. En op elk feestje bovendien. Achter het huis of voor in de tent. Hennie is altijd bij haar vent. We drinken bier en maken plezier. In ons fijne buurtje hier. Soms op elkaar gemopper. Is Bennie soms een zeur. Dan nemen we een biertje. En gaan we gewoon weer deur. Nu 40 jaar getrouwd dat vergeten wij niet gauw. Daarom deze felicitatie aan onze eigen Tiny en Lau.

Gefeliciteerd namens buurtvereniging klein Gijmink én dochter en schoonzoon Petra en Roel.

Gerelateerde berichten

  • Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd11 februari 2018 Willem en Mini Tijink al 40 jaar getrouwd Het is feest in huize Tijink en zeker ook in de buurt want het feit dat Willem en Mini Tijink zaterdag op de kop af 40 jaar getrouwd zijn moet natuurlijk gevierd worden. Daarom werd er bij […]
  • Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes18 maart 2016 Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes Werner Haafkes is vandaag 40 jaar geworden en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De nieuwbakken voorzitter van de Goorse hockeyclub en ondernemer, verwierf met zijn aannemersbedrijf […]
  • Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’…6 september 2019 Bernadette Brunnekreef 40 jaar ‘aan school’… Groot feest vandaag bij de Heeckerenschool. Daar werd gevierd dat Juf Bernadette Brunnekreef, 40 jaar in dienst is als leerkracht. Ze werd opgehaald met haar man Ate vanaf hun woning aan […]
  • Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar12 december 2015 Bijzondere mijlpaal voor Jessica, 40 jaar Feest in de Schoolstraat en bij de Buddy's. Jessica Haverkate-Leusink is 40 jaar en dat moet gevierd. Vanavond zijn haar vrienden, familie en kennissen bij de Buddy's te vinden om deze […]
  • Feestweek jubilerende Puntdakschool van start23 mei 2016 Feestweek jubilerende Puntdakschool van start Het moet een spetterende feestweek worden bij de Puntdakschool met diverse hoogtepunten zoals de afsluitende reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten komende zaterdag. Vanochtend is […]