Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters

Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor vanavond niet met Havi naar Waalwijk voor de uitwedstrijd tegen RKC en hebben in allerijl met de supportersclub Haaksbergen een alternatief geregeld. Ook de spelersbus is voor FC Twente niet inzetbaar door het faillissement. Daarnaast moesten werknemers van het Mijdrechtse filiaal van Aqua Plus gisteren ook alternatief vervoer regelen voor de kerstbijeenkomst van het bedrijf in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop1 mei 2018 Goorse supportersclub FC Twente verwacht geen terugloop De degradatie van FC Twente uit de vaderlandse eredivisie is ook in een groot deel van Goor hard aangekomen. Goor is van oudsher een FC Twente-bolwerk en heeft al jaren een florerende […]
  • Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor11 februari 2020 Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor Het failliete Havi Travel mag toch een doorstart maken. Het bedrijf zal worden overgenomen door de Jan de Wit-groep uit Haarlem, aldus RTV Oost. Dat zal niet gebeuren vanuit Goor of […]
  • Geen overnamekandidaat voor Havi5 februari 2020 Geen overnamekandidaat voor Havi Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek […]
  • FC Twente en Tourcafé in rustig weekend19 juli 2019 FC Twente en Tourcafé in rustig weekend De theateragenda in het Goorse is summier gevuld dit weekend. Geen barbecuefestijn, muziekoptreden of bierproeverij. Althans niet in het Goorse. Wel in Lichtenvoorde waar veel Gorenaren […]
  • Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade27 februari 2019 Goorse FC Twente-fans massaal naar Kerkrade FC Twente weet zich vrijdagavond tegen Roda JC massaal gesteund door Goorse fans. Ruim tachtig supporters reizen onder de vlag van SV Goor met een dubbeldekker af naar Kerkrade. De […]