Vrachtwagen zakt weg in berm Gondalaan

Een bijzonder gezicht vrijdag aan het begin van de middag aan de rand van Goor. Daar had een vrachtwagen zich bij het inrijden van de Gondalaan namelijk vastgereden in de berm. Die is onlangs vernieuwd en nog zeker niet stevig. Daar kwam de betreffende chauffeur ook achter, die nog blij mocht zijn de redelijk zwaar beladen aanhanger niet helemaal omsloeg. Er kwamen twee Bergingswagens aan te pas om de vrachtauto ‘uit het slop’ te trekken. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Chauffeur toeterend het huwelijk in4 september 2017 Chauffeur toeterend het huwelijk in Het was vrijdag een gedenkwaardige dag voor Jos Scholten en 'zijn' Manon. Ze werden in de echt verbonden en dat werd uiteraard goed gevierd. Zijn collega's van transportbedrijf Leverink […]
  • Vrachtwagenchauffeur veroorzaakt schade en rijdt door22 november 2018 Vrachtwagenchauffeur veroorzaakt schade en rijdt door De politie Hof van Twente zoekt een vrachtwagenchauffeur die vanmiddag met een rode wagen het viaduct bij Delden heeft geraakt op weg naar Goor. Op de oplegger stond een gele kraan van het […]
  • Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg17 mei 2016 Vrachtwagen verliest lading op Enterseweg Een vrachtwagen is aan het begin van de avond een deel van de lading verloren op de Enterseweg in Goor net voor tankstation Hoek. De chauffeur die bouwmaterialen vervoerde, nam een bocht […]
  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Getuigen gezocht van ernstig ongeval A119 juni 2018 Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1 De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten […]