Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector

Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven seizoenen. Drenth, woonachtig in Raalte, is nu bezig aan zijn 2e jaar bij het tweede elftal van Hector en bezig met de cursus KNVB Oefenmeester UEFA B. Drenth was in zijn actieve voetbalcarière selectiespeler van het Hengelose BWO. Hij tekent een contract voor één seizoen als hoofdcoach van de groen witten.

vlnr: Voorzitter Peter Velderman, Jordy Drent en Koen Kessels (medevoorzitter)

Gerelateerde berichten

  • Botterblom van Zenderen naar Meddo20 januari 2022 Botterblom van Zenderen naar Meddo Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Meddo. De Goorse oefenmeester is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij vierdeklasser Zenderen Vooruit waarmee hij de laatste […]
  • Hector verliest in Neede31 oktober 2021 Hector verliest in Neede SV Hector slaagde er vanmiddag, na de 3-3 van vorige week tegen Delden, niet in om een resultaat te halen tegen Sportclub Neede. In de Gelderse plaats ging de ploeg van trainer Jordy […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]
  • Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit20 september 2020 Hector speelt gelijk tegen Hoeve Vooruit SV Hector is de nieuwe competitie begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen Hoeve Vooruit. Op het zonovergoten sportpark 't Doesgoor hadden de groen witten in de eerste helft het beste van […]
  • Hector slaat nieuwe weg onder Jordy Drenth12 juli 2020 Hector slaat nieuwe weg onder Jordy Drenth Hij begon vier weken geleden met een grote selectie van zo'n 35 spelers en maakte afgelopen vrijdag zijn voorlopige eerste selectie bekend. Jordy Drenth is bij SV Hector begonnen aan zijn […]