Nederlandse titel voor Maarten ter Hofte

De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is zondag Nederlands kampioen geworden bij de junioren. In Alphen aan den Rijn versloeg hij Robin Groenewoud in de finale met 7-5 6-2. Ter Hofte (foto rechts) had daar anderhalf uur voor nodig. Hij bereikte de finale via een poulesysteem. Daarin had hij Groenewoud ook al verslagen, evenals de als eerste geplaatste Xavier Donkers.

Het was een drukke week voor Ten Hofte. Vorige week zondag kwalificeerde hij zich namelijk ook voor het seniorentoernooi van de NK tennis. Dat deed hij eveneens door Groenewoud te verslaan. In zijn groep op het seniorentoernooi bleken Maikel Scheffers, Ruben Spaargaren en Mitchel Graauw in de loop van de week nog een maatje te groot.

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel13 december 2020 Maarten ter Hofte behaalt derde nationale titel Maarten ter Hofte is gisteren voor de derde keer in zijn nog jonge loopbaan, Nederlands kampioen rolstoeltennis geworden bij de jongens onder 18 jaar. Op de banen van het Nationaal […]
  • Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël30 april 2019 Maarten ter Hofte naar Team World Cup in Israël De Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is geselecteerd voor het wereldkampioenschap voor teams in het Isralëlische Ramat Hasharon. Dit toernooi voor rolstoeltennissers met […]
  • Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst24 februari 2020 Ter Hofte begint seizoen met toernooiwinst Voor de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte is het nieuwe tennisseizoen goed begonnen. In zijn eerste toernooi van 2020 greep Ter Hofte in Goirle direct de winst. Na in de […]
  • Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi9 april 2018 Maarten ter Hofte winnaar internationaal rolstoeltennistoernooi Maarten ter Hofte is dit weekeinde verrassend winnaar geworden van het Knokke Zoute Junior Open Roller-tennistoernooi. Het Goorse rolstoeltennistalent bereikte in de Belgische kustplaats […]
  • Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters27 januari 2019 Ter Hofte haalt dubbelspelfinale bij Junior Masters Hij zou aanvankelijke niet eens meedoen, maar kreeg woensdagochtend een telefoontje of hij nog snel naar Frankrijk af kon reizen. Het Goorse rolstoeltennis-talent Maarten ter Hofte stond […]