Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor

Lange tijd zaten ze bij AV Goor ’75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. Daar is nu verandering ingekomen en dat vanuit de eigen jeugd zelf. Drie jeugdleden, die inmiddels zelf wat ouder zijn en bij de junioren uitkomen, hebben zondag hun diploma jeugdtrainer niveau 2 behaald. Dat zijn Tjomme Knipping, Roy Scholte van Mast en Luca Walhof.

Het drietal gaat met ingang van maandag 6 januari direct aan de slag. Zij nemen de pupillen groep (6 t/m 11 jaar) van de Goorse atletiekvereniging over van Tom Wouda. Hij is al jaren lang de jeugdtrainer van AV Goor en gaat zich voortaan volledig richten op de junioren groep, met jeugd van 12 t/m 18 jaar. Met de nieuwe trainers aan het roer, is er de hele maand januari open avond bij de jeugd van AV Goor. Dat wil zeggen dat geïnteresseerde kinderen de hele maand gratis mee kunnen trainen op maandag- en woensdagavond.