Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor

Lange tijd zaten ze bij AV Goor ’75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. Daar is nu verandering ingekomen en dat vanuit de eigen jeugd zelf. Drie jeugdleden, die inmiddels zelf wat ouder zijn en bij de junioren uitkomen, hebben zondag hun diploma jeugdtrainer niveau 2 behaald. Dat zijn Tjomme Knipping, Roy Scholte van Mast en Luca Walhof.

Het drietal gaat met ingang van maandag 6 januari direct aan de slag. Zij nemen de pupillen groep (6 t/m 11 jaar) van de Goorse atletiekvereniging over van Tom Wouda. Hij is al jaren lang de jeugdtrainer van AV Goor en gaat zich voortaan volledig richten op de junioren groep, met jeugd van 12 t/m 18 jaar. Met de nieuwe trainers aan het roer, is er de hele maand januari open avond bij de jeugd van AV Goor. Dat wil zeggen dat geĆÆnteresseerde kinderen de hele maand gratis mee kunnen trainen op maandag- en woensdagavond.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek24 augustus 2018 Goors succes bij thuiswedstrijd atletiek Op Sportpark De Horst, het terrein van Atletiekvereniging Goor '75, werd vrijdagavond een zogenaamde werpdriekamp georganiseerd. Deelnemers daaraan moesten speerwerpen, kogelstoten en […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geĆ«indigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]
  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]