Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor

Lange tijd zaten ze bij AV Goor ’75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. Daar is nu verandering ingekomen en dat vanuit de eigen jeugd zelf. Drie jeugdleden, die inmiddels zelf wat ouder zijn en bij de junioren uitkomen, hebben zondag hun diploma jeugdtrainer niveau 2 behaald. Dat zijn Tjomme Knipping, Roy Scholte van Mast en Luca Walhof.

Het drietal gaat met ingang van maandag 6 januari direct aan de slag. Zij nemen de pupillen groep (6 t/m 11 jaar) van de Goorse atletiekvereniging over van Tom Wouda. Hij is al jaren lang de jeugdtrainer van AV Goor en gaat zich voortaan volledig richten op de junioren groep, met jeugd van 12 t/m 18 jaar. Met de nieuwe trainers aan het roer, is er de hele maand januari open avond bij de jeugd van AV Goor. Dat wil zeggen dat geĆÆnteresseerde kinderen de hele maand gratis mee kunnen trainen op maandag- en woensdagavond.

Gerelateerde berichten

  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie19 januari 2020 Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geĆ«indigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de […]