GFC jo14-1 kampioen en naar de Hoofdklasse

De talenten van GFC jo14-1 zijn zaterdag kampioen in de eerste klasse na een 1-14 zege in Almelo op Oranje Nassau. De ploeg van trainer Ronnie Boers won 10 van de 13 wedstrijden in een klasse met gerennomeerde clubs als Excelsior, Tubantia en WVF Zwolle. Na de winterpauze komt de ploeg uit in de hoofdklasse van het district Oost.


Gerelateerde berichten

  • Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen26 mei 2021 Chelsea bij kampioensduel Twente-vrouwen Ballenmeid zijn tijdens een kampioenswedstrijd van de FC Twente vrouwen. Wie wil dat nu niet? De Goorse Chelsea Sloterdijk overkwam dit afgelopen zondag. De talentvolle voetbalster van […]
  • Hectormeiden en GFC jo12 kampioen9 december 2019 Hectormeiden en GFC jo12 kampioen Twee winterkampioenen bij de Goorse voetbalclubs dit weekeinde. Allereerst het jo12-team van GFC. Dat behaalde zaterdag de titel in de 2e klasse na een klinkende 1-9 zege bij Bon Boys en […]
  • Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs9 december 2018 Veel voetbalkampioenen bij Goorse clubs Er werden gisteren een groot aantal Goorse jeugd-voetbalteams winterkampioen. Bij Hector werd de kampioensvlag gehesen bij de teams jo8-1, jo8-2, jo-10 en jo15. Bij Twenthe was het feest […]
  • Titel na spannende competitie voor GFC jo15-17 juni 2018 Titel na spannende competitie voor GFC jo15-1 GFC jo15 1 werd woensdagavond kampioen van de tweede klasse na een 9-1 zege op de leeftijdsgenoten van sv Almelo. Het was de apotheose van een bijzonder spannende competitie waarin ook […]
  • Dames 1 GFC eerste Goorse kampioen22 april 2018 Dames 1 GFC eerste Goorse kampioen Een groot feest barstte net na de middag los op sportpark Heeckeren nadat het laatste fluitsignaal klonk na het duel tussen het eerste damesteam van GFC en Avanti Wilskracht uit […]