Twee kampioenen volleybalvereniging Dynamiek

Volleybalvereniging Dynamiek is de eerste competitiehelft afgesloten met twee kampioensteams. De jongste meiden van CMV Niveau 2 werden op hun trainingsavond in Sporthal de Mossendam kampioen voor het oog van een enthousiast publiek. In hun laatste wedstrijd werd er dik gewonnen. De trainingsgenootjes van CMV Niveau 3 moesten voor hun kampioenschap naar de sporthal in Borne toe, waar ze een wedstrijd tegen de rechtstreekse concurrent wisten te winnen waarna ook daar het feest kon beginnen.

Gerelateerde berichten

  • Dynamiek dames 1 kampioen16 april 2016 Dynamiek dames 1 kampioen Groot feest gisteravond in sporthal De Mossendam. Daar werd het eerste damesteam van volleybalvereniging Dynamiek kampioen van de derde klasse. De Goorse ploeg won, na een moeizame start, […]
  • Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC16 december 2017 Jeugdkampioenen bij GFC en GMHC De eerste kampioenswagen in het nieuwe voetbalseizoen reed vandaag door Goor. Daarop de voetballers van GFC onder 15 2. Zij werden winterkampioen na een 5-0 zege op het Larense Witkampers […]
  • Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal4 december 2019 Scholen-volleybaltoernooi in de kerstvakantie in de sporthal Net zoals vorig jaar wordt er door volleybalvereniging Dynamiek het scholentoernooi georganiseerd in de kerstvakantie. Dat gebeurt in Sporthal De Mossendam op vrijdag 3 januari […]
  • Volleybalclub Dynamiek in het nieuw gestoken6 november 2019 Volleybalclub Dynamiek in het nieuw gestoken Een compleet nieuw tenue voor alle spelende leden van de Goorse volleybalvereniging Dynamiek. Dat werd gisteren gepresenteerd en zal komende vrijdag voor het eerst in wedstrijdverband […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiĆ«le nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]