Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken

Vanaf vrijdag 27 december staat de Reggehof tot en met 30 december in het teken van ‘De Hofkluis’. Zoals eerder gememoreerd wordt er dan door Hofstreek omroep uitzendingen gemaakt voor extra bloembakken in het centrum van Goor (foto). Morgen is om 11:00 uur de Kick-off van de vier dagen met koffie en gebak in de foyer van de Reggehof. Vrijdagmiddag is ern borrel met muziek terwijl ’s avonds vanaf 21:00 uur de Høksons optreden met ‘Veenkoloniale’ muziek.

Komende zaterdag is er vanaf 11:00 uur een kinderprogramma met de Hofschminkers, circus Caroly en Marcel’s Ballonnendecoratie. Vanaf 16:00 uur is er dan een Piratenmiddag met Popeye FM. Zondagavond is er een Bingo vanaf 19:30 uur terwijl er maandag de 30e een oudejaarsborrel is vanaf 15:00 met aansluitend Hoftalenten vanaf 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • 21 plantenbakken geadopteerd29 december 2019 21 plantenbakken geadopteerd Er zijn inmiddels al 21 extra plantenbakken voor het Goorse centrum geadopteerd tijdens de actie Hofkluis in De Reggehof. Daar wordt door de medewerkers van Hofstreek Omroep radio en tv […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Jesse ten Hag Hoftalent 201931 december 2019 Jesse ten Hag Hoftalent 2019 Jesse ten Hag is gisteravond verkozen tot Hoftalent 2019. De Goorse zanger maakte bij de jury, met daarin ook oud songfesival-winnares Getty Kaspers, de meeste indruk met het nummer 'The […]
  • 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart13 juni 2019 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart Het Goorse centrum is vanaf vandaag opgefleurd met 40 gevulde 'hanging- baskets'. De bloembakken zijn bevestigd aan lantaarnpalen en bevatten diverse verse bloemen en planten. De […]