Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken

Vanaf vrijdag 27 december staat de Reggehof tot en met 30 december in het teken van ‘De Hofkluis’. Zoals eerder gememoreerd wordt er dan door Hofstreek omroep uitzendingen gemaakt voor extra bloembakken in het centrum van Goor (foto). Morgen is om 11:00 uur de Kick-off van de vier dagen met koffie en gebak in de foyer van de Reggehof. Vrijdagmiddag is ern borrel met muziek terwijl ’s avonds vanaf 21:00 uur de Høksons optreden met ‘Veenkoloniale’ muziek.

Komende zaterdag is er vanaf 11:00 uur een kinderprogramma met de Hofschminkers, circus Caroly en Marcel’s Ballonnendecoratie. Vanaf 16:00 uur is er dan een Piratenmiddag met Popeye FM. Zondagavond is er een Bingo vanaf 19:30 uur terwijl er maandag de 30e een oudejaarsborrel is vanaf 15:00 met aansluitend Hoftalenten vanaf 19:00 uur.

Gerelateerde berichten