Volle bak bij Kerstconcert Goors Mannenkoor

De Petrus en Paulus kerk zat vanmiddag weer goed vol voor het jaarlijkse Kerstconcert van het Goors Mannenkoor. De zangers kwamen dit keer wederom met een gevarieerd kerstprogramma onder leiding van dirigent Hans Kienhuis. Naast zangnummers waren er ook muzikale intermezzo’s zoals van de broers Henk, Wim en Gerrit van Faassen op respectievelijk hoorn, trompet en hobo en organist Hans Langenkamp. Er waren ook zangsolisten zoals Christiaan van Sermondt met een fraaie uitvoering van ‘In his love…’.

Gerelateerde berichten

  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Kerstconcert Goors Mannenkoor22 december 2014 Kerstconcert Goors Mannenkoor Het Goors Mannenkoor schotelt de mensen uit ’t Twentse Haagje op Eerste Kerstdag weer een muzikaal toetje voor. Onder leiding van dirigent Hans Kienhuis brengen de zangers donderdag een […]
  • Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg23 december 2016 Kerstconcert, vuurwerkshow en een borrel in de kroeg Tijdens dit Kerstweekend zijn de deuren in De Reggehof als te doen gebruikelijk gesloten. De meeste Gorenaren vieren de kerstdagen dan ook thuis. Toch is het ook altijd een traditie om […]
  • Kerstborrels, vieringen en concerten…22 december 2017 Kerstborrels, vieringen en concerten… Na de nodige kerstborrels van de Goorse bedrijven is er in het komende kerstweekeinde ook weer van alles te bezoeken in en om het Goorse. In de Petrus en Pauluskerk is vanavond het A […]