Kom van die bank af

En dan is het vrijdag. En dan is het nieuwe jaar begonnen. 2020, een jaar met bovenal fantastische sportevenementen in het vooruitzicht. En als we dit naar lokaal niveau trekken dan trappen we dit weekend al af met de traditionele nieuwjaarsruns van de Goorse voetbalclubs Twenthe Goor en GFC. Zo is zondag de Univé Oliebollencross op Sportpark Piepwillem. Daar wordt op verschillende afstanden gestart vanaf 10.30 uur. Bij GFC vindt traditioneel de Jan Schutteloop plaats. Kortweg, de kerstkilo’s kunnen er weer af. De evenementenagenda vermeldt verder het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo in De Reggehof. Dat begint zondag om 11:30 uur. Ook het nieuwe Goorse koor LEF doet mee aan dat concert. Zondagmiddag is er ook weer ZondagMiddagCafé voor senioren en zaterdagmiddag speelt GFC de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft tegen Excelsior Rotterdam. Vanavond is de, voor iedereen toegankelijke, Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Hof van Twente in het gemeentehuis in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC3 januari 2019 Nieuwjaarslopen bij Twenthe en GFC Om de overtollige kilootjes die er zijn bijgekomen tijdens de feestdagen weer kwijt te raken is er komende zondag de mogelijkheid om mee te doen aan de traditionele nieuwjaarslopen bij […]
  • De kilo’s moeten er weer af3 januari 2015 De kilo’s moeten er weer af De voetballers van Twenthe en GFC moeten na de kerstdis en de oliebollen tijdens de nieuwjaarsreceptie weer volop aan de bak. Morgen staat voor hen de nieuwjaarsloop op de rol. Na de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen8 januari 2017 Blumink en Morsink winnen nieuwjaarslopen André Blumink is de winnaar geworden van de Jan Schutteloop van GFC. De Gorenaar won de strijd bij de 10 kilometer voor Arne Alink en Erwin Klok. De 5 kilometer werd een prooi voor Nick […]