Enveloppe met ‘veel’ geld zoekgeraakt in stadshart (UPDATE)

Een onfortuinlijke Kerst voor een trouwe plaatsgenoot. Een desbetreffende heer op leeftijd is dinsdagmiddag in het centrum op het traject van de Primera naar de Schoolfeestweide een enveloppe met ‘veel’ geld kwijtgeraakt. UPDATE: Inmiddels heeft de vinder zich gemeld en er is contact gelegd. Het geld was snel gevonden alleen was de vinder niet direct in staat om de eigenaar te achterhalen. Dankzij het bericht op deze site kon de link wel snel worden gelegd.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof zoekt Goorse penningmeesters8 april 2015 Reggehof zoekt Goorse penningmeesters De Reggehof is op zoek naar alle penningmeesters van Goor en omgeving. Dit voor een bijzondere voorstelling die komende zaterdag in de Reggehof wordt gehouden. Dan wordt een […]
  • Groen Links wil lokale proef met basisinkomen6 januari 2018 Groen Links wil lokale proef met basisinkomen De lokale afdeling van Groen Links wil in de Hof van Twente een proef met een zogenoemd basisinkomen voor mensen die nu in de bijstand zitten. Daarover wordt in Nederland al jaren gepraat […]
  • Mogelijk duizenden euro’s verduisterd bij Huurdersvereniging29 december 2016 Mogelijk duizenden euro’s verduisterd bij Huurdersvereniging Een mogelijk financiële rel rondom de penningmeester van de Huurdersvereniging Goor. De lokale club van woningbouwvereniging Viverion heeft de politie ingeschakeld vanwege vermoedens van […]
  • Energiefonds voor MKB-ondernemers12 februari 2020 Energiefonds voor MKB-ondernemers Het college van B&W van de gemeente Hof van Twente wil een lokaal fonds opzetten onder de naam 'Energiefonds Hof van Twente'. Met dit Energiefonds wil de gemeente leningen verstrekken […]
  • Is er wel geld tijdens Schoolfeest ?11 juni 2019 Is er wel geld tijdens Schoolfeest ? Door een storing bij de pin-automaat van de ABN was het gisteren niet mogelijk om te pinnen in het Goorse centrum en dat was met name lastig voor bezoekers van het Reggea-festival. Het […]