21 plantenbakken geadopteerd

Er zijn inmiddels al 21 extra plantenbakken voor het Goorse centrum geadopteerd tijdens de actie Hofkluis in De Reggehof. Daar wordt door de medewerkers van Hofstreek Omroep radio en tv gemaakt en zijn diverse activiteiten. Vanmiddag is er een feestdiner voor een aantal mensen die ‘wel een extra steuntje’ kunnen gebruiken en vanavond is er de zogenoemde ‘Divabingo’. Die start om 19:00 uur en bingokaarten zijn verkrijgbaar voor een donatie of vrije gift.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]
  • Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken26 december 2019 Programma Hofkluis in de Reggehof voor extra bloembakken Vanaf vrijdag 27 december staat de Reggehof tot en met 30 december in het teken van 'De Hofkluis'. Zoals eerder gememoreerd wordt er dan door Hofstreek omroep uitzendingen gemaakt voor […]
  • 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart13 juni 2019 40 bloembakken aan lantaarnpalen in Goors stadshart Het Goorse centrum is vanaf vandaag opgefleurd met 40 gevulde 'hanging- baskets'. De bloembakken zijn bevestigd aan lantaarnpalen en bevatten diverse verse bloemen en planten. De […]
  • Rikkert, Quee en Morsink in Hofstreekbestuur18 februari 2019 Rikkert, Quee en Morsink in Hofstreekbestuur De drie Gorenaren Eric Rikkert, Sander Quee en Hanny Morsink vormen het nieuwe bestuur van Hofstreek Omroep. Rikkert was ooit fractievoorzitter van het CDA in de Hof van Twente en is lid […]
  • Jesse ten Hag Hoftalent 201931 december 2019 Jesse ten Hag Hoftalent 2019 Jesse ten Hag is gisteravond verkozen tot Hoftalent 2019. De Goorse zanger maakte bij de jury, met daarin ook oud songfesival-winnares Getty Kaspers, de meeste indruk met het nummer 'The […]