FEBO in oude Wing Wah-pand ?

De tekst op het grote doek aan de gevel van het voormalige pand van chinees indisch restaurant Wing Wah op het Julianaplein, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. ‘Binnenkort FEBO XXL de lekkerste…’. Of de fastfoodketen waar de snelle hap uit de muur getrokken kan worden, zich ook daadwerkelijk gaat vestigen in Goor is volstrekt onduidelijk maar lijkt ook erg onwaarschijnlijk. Het zou ook zomaar kunnen gaan om een treffende grap. Wordt vervolgd…

Gerelateerde berichten

  • Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s12 april 2021 Gijmink nu optimaal gedekt met AED’s De Goorse volkswijk 't Gijmink is nu optimaal gedekt met inzetbare AED’s. De stichting Hart voor Goor heeft er voor gezorgd dat er een buitenkast en een nieuwe AED met zogenoemde […]
  • Opluchting door afhaalbeleid18 maart 2020 Opluchting door afhaalbeleid Er was wat onduidelijkheid over maar nu er bij cafetaria's, grillrooms en restaurants toch eten kan worden afgehaald, heerst daarover opluchting bij een aantal Goorse ondernemers die […]
  • De boterfabriek van J.B. Koning10 februari 2020 De boterfabriek van J.B. Koning Tijdens de fietstocht van een der redactieleden van Oald Goor viel vanochtend het oog op de showroom van Morsink Tweewielers. Een pandje aan het Julianaplein met veel geschiedenis. Zo […]
  • Graffiti op muurtjes bij drie woningen, getuigen gezocht3 januari 2020 Graffiti op muurtjes bij drie woningen, getuigen gezocht De politie zoekt getuigen van vernielingen aan de Deldensestraat en op het Julianaplein. Daar werd tijdens Nieuwjaarsnacht rond 03:00 uur graffiti gespoten op een aantal muurtjes bij twee […]
  • Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend29 maart 2019 Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend De nieuwe vestiging van Chinees-Indisch restaurant Wing Wah aan de Goorse Lindelaan, wordt dinsdag geopend. Wing Wah verhuist daarmee van het pand op het Julianaplein naar het pand waar […]