FEBO in oude Wing Wah-pand ?

De tekst op het grote doek aan de gevel van het voormalige pand van chinees indisch restaurant Wing Wah op het Julianaplein, laat niets aan duidelijkheid te wensen over. ‘Binnenkort FEBO XXL de lekkerste…’. Of de fastfoodketen waar de snelle hap uit de muur getrokken kan worden, zich ook daadwerkelijk gaat vestigen in Goor is volstrekt onduidelijk maar lijkt ook erg onwaarschijnlijk. Het zou ook zomaar kunnen gaan om een treffende grap. Wordt vervolgd…

Gerelateerde berichten

  • Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube6 april 2018 Wing Wah verhuist naar pand Wiener Stube Wing Wah gaat verhuizen naar de Lindelaan. De uitbaters van het Chinees Indisch restaurant aan het Julianaplein nemen na een grondige verbouwing hun intrek in het pand waar eerder café De […]
  • Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend29 maart 2019 Nieuwe Wing Wah komende dinsdag geopend De nieuwe vestiging van Chinees-Indisch restaurant Wing Wah aan de Goorse Lindelaan, wordt dinsdag geopend. Wing Wah verhuist daarmee van het pand op het Julianaplein naar het pand waar […]
  • De Goolse Bieltent Lellie…28 mei 2017 De Goolse Bieltent Lellie… Het wordt op diverse manieren gedeeld. Het thema van de Goorse Biertent Rellie is dit jaar China. In de rellieloods aan de Nijverheidsweg wordt dagelijks hard gewerkt om de wagens, […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - De inwoners van Goor werden vanochtend wederom getrakteerd op een Bengaalse ochtenddienst. Leden van De Rellie zetten hun vergadering bij de Tapperij kracht bij met een vuurwerkshow […]
  • Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand11 juni 2015 Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast […]