Aanrijding met gewonde op de Wheeweg

Bij een aanrijding tussen twee auto’s op de kruising van de Wheeweg en de Gruttostraat in Goor is zatermiddag een gewonde gevallen. Het gaat om de bestuurdster van een bestelauto. Die is naar het ziekenhuis gebracht waar ze is behandeld. Zij zag een Mercedes over het hoofd die van rechts kwam. De bestuurder hiervan raakte niet gewond maar zijn auto is wel total loss.

Gerelateerde berichten

  • Auto botst achterop bestelbus17 oktober 2018 Auto botst achterop bestelbus Op de kruising van de Spechthorstweg met de Wheeweg heeft vanmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestelbus. De bestelbus wilde vermoedelijk vanaf de […]
  • Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis2 november 2016 Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk […]
  • Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat3 maart 2021 Scooter gewond op ‘beruchte’ kruising Laarstraat Het was een hele tijd rustig als het gaat om ongelukken op de veel bekritiseerde kruising Herman Heijermanstraat-Laarstraat maar aan het einde van deze middag was het toch weer raak. Een […]
  • Geen treinen tussen Goor en Lochem door aanrijding13 januari 2021 Geen treinen tussen Goor en Lochem door aanrijding Het treinverkeer tussen Goor en Lochem ligt tot de middag stil vanwege een aanrijding. Een trein kwam vanochtend in botsing met een heftruck ter hoogte van de Brandveenweg in Stokkum. Er […]
  • Martha Wolters slaat tweede aanbod gemeente ook af3 september 2020 Martha Wolters slaat tweede aanbod gemeente ook af Woonwagendemonstrant Martha Wolters heeft een tweede aanbod voor een vaste demonstratielocatie in Goor, ook afgewezen. Burgemeester Ellen Nauta bood het gezin dat op dit moment al een […]