Landeweer biljartkampioen De Ster

Stefan Landeweer is de winnaar geworden van het jaarlijkse Kersttoernooi van Café De Ster. Hij versloeg in de finale Wim Meerman en won daarmee naast eeuwige roem een fraaie vleessschotel. Gerrit Vrijburg werd derde door in de ‘kleine’ finale Remco Landeweer te verslaan.

vlnr: Remco Landeweer, Wim Meerman, Stefan Landeweer en Gerrit Vrijburg

Gerelateerde berichten

  • Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien1 januari 2015 Veldhoven en Roelofsen winnen biljarttoernooien Hendrik Veldhoven was aan het einde van 2014 de sterkste biljarter aan het einde van het kersttoernooi van café De Tapperij. Hij versloeg tijdens de finale-avond eerst Danny Landeweer en […]
  • Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s5 januari 2015 Morsink wint biljarttoernooi bij Buddy’s Dennis Morsink heeft zich afgelopen weekend tot winnaar van het jaarlijkse biljarttoernooi van café Buddy's gekroond. Morsink greep op overtuigende wijze de zege. In zijn laatste beurt […]
  • Slap GFC onderuit tegen Lemele5 oktober 2019 Slap GFC onderuit tegen Lemele GFC heeft de derde wedstrijd in de zaterdagcompetitie verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink ging op eigen veld met 0-3 onderuit tegen vv Lemele. Na een minuut stilte voor de […]
  • Kimmels wint biljarttoernooi Spek12 mei 2019 Kimmels wint biljarttoernooi Spek Henri Kimmels is de winnaar geworden van het eerste biljarttoernooi bij Café Spek. De Gorenaar versloeg in de finale Ismaël Gögen en ging er met de grootste vleesschotel en de grote […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]