Jeugdkampioenschappen midwinterhoornblazen bij ’t Kukelnest

Bij ’t Kukelnest worden opkomende zondag 5 januari vanaf 13.30 uur de Twentse kampioenschappen midwinterhoornblazen voor jeugdteams gehouden. Er wordt dan door 50 deelnemers in teams gestreden om het ‘Gouden hoorntje’. Ook wordt er een individuele winnaar gekozen met de beste ‘oale roop’. Een jury beoordeelt de sterkte, de zuiverheid en de manier waarop de boodschap wordt gebracht. De contest die om 13:30 uur begint, wordt georganiseerd door de Midwinterhoornblazers Geesteren.

Gerelateerde berichten

  • Losser en Reutum blazen het beste in Goor6 januari 2020 Losser en Reutum blazen het beste in Goor De jonge midwinterhoornblazers van Losser dorp en Reutum waren gisteren de beste tijdens de wedstrijd om het Gouden hoorntje bij kinderboederderij 't Kukelnest in Goor gisteren. De […]
  • De oale roop gaat weer klinken…2 december 2018 De oale roop gaat weer klinken… Het zogenoemde 'Bloasseizoen' van de Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim onder leiding van de Goorse voorman Silvo Busschers gaat vandaag weer van start op deze eerste zondag van de […]
  • Afbloazen met Oale Roop…6 januari 2017 Afbloazen met Oale Roop… De Oale Roop klinkt vanavond nog één keer over ons Twentse Haagje. De Midwinterhoornblazers sluiten het seizoen af op de Braakmolen, waar een zevental nog en keer de roep liet klinken.  Er […]
  • Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk25 december 2018 Mannenkoor imponeert voor bijna volle kerk Het traditionele kerstconcert van het Goors Mannenkoor in de Petrus en Pauluskerk kon ook dit jaar op veel publiek rekenen. De kerkbanken zaten nagenoeg vol en het publiek genoot van een […]
  • Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey25 december 2017 Volle kerk geniet van Mannenkoor en The Journey Het is een traditie die nog immer wordt gewaardeerd want ook vandaag op deze Eerste Kerstdag zat de Petrus en Paulus-kerk vol voor het jaarlijkse kerstconcert van het Goors Mannenkoor. […]