AV Goor start nieuwe hardloopclinic op 6 januari

Met de start van het nieuwe jaar gaat ook weer een nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor ’75. Die begint aanstaande maandag 6 januari om 18.30 uur. In dertien weken tijd wordt getraind om een uiteindelijk een 5 kilometer loopje uit te kunnen lopen tijdens de Halve van Hengelo. Die staat op 5 april gepland. Meer ervaren lopers kunnen starten in een groep die traint om juist 10 kilometer hard te lopen.

De clinic van de Goorse atletiekvereniging duurt dus dertien weken. Daarbij zijn er iedere maandag- en woensdagavond trainingen. Deelname kost 75 euro. Daar zijn deelname aan de Halve van Hengelo en een t-shirt van de clinic inbegrepen. In de afgelopen jaren leerden al veel mensen via de clinics om een betere looptechniek te krijgen en werkten ze toe naar diverse ‘wedstrijden’ over 5 en 10 kilometer. Op de website van AV Goor ’75 is meer informatie te vinden.

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start4 januari 2019 Nieuwe hardloopclinic AV Goor maandag van start Ook dit jaar gaat AV Goor '75 aan het begin van het jaar van start met een nieuwe hardloopclinic. Komende maandag 7 januari is daarvoor de eerste training. Die start vanaf Sportpark De […]
  • Nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor24 augustus 2019 Nieuwe hardloopclinic van start bij AV Goor Ze zijn de afgelopen jaren erg succesvol gebleken en dus gaat AV Goor '75 er ook dit jaar weer mee door; de hardloopclinics. Op maandag 2 september gaat er weer een nieuwe hardloopclinic […]
  • Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente13 augustus 2018 Cityrun kroont hardloopkampioenen Hof van Twente Goorse hardlopers die op zaterdag 1 september deelnemen aan de AV Goor Cityrun by Night maken kans op een extra prijs. De organisatie van de hardloopwedstrijd door het Goorse stadshart […]
  • Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september3 juli 2018 Hardloopwedstrijd in centrum Goor op 1 september Er komt een hardloopwedstrijd in het centrum voor Goor, aansluitend op de Goorse wielerronde van zaterdag 1 september. De AV Goor Cityrun by Night zal die dag om 21.15 uur worden […]