Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken

De stichting Doors Wide Open gaat vanaf dit jaar ook ondersteunen bij het dekken van extra zorgkosten. Dit speciaal voor mensen die tijdelijk of langer extra zorg nodig maar zijn daar niet voor verzekerd. Een extra zorgpakket kost vaak enkele tientjes in de maand en ook de hoge eigen bijdrages zijn voor sommigen moeilijk op te brengen. De stichting ondersteund niet met geld maar met gratis levensmiddelen.

Een boodschappenpakket wat verstrekt wordt is tenminste 30 euro waard en dit bedrag kan dan bespaard worden waardoor er geld over blijft voor een extra zorgpakket of zorg kosten. De service is voor eenieder die ervoor in aanmerking denkt te komen en niet alleen voor minima benadrukt initiatiefnemer Seine Braakman.

Mensen kunnen zich aanmelden via stichtingdoorswideopen@gmail.com en er wordt dan een gesprek gepland waar afspraken worden gemaakt. Naast het verstrekken van voedsel kan ook ondersteund worden met kleding en dierenvoedsel.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiĆ«le injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Wekelijkse pluim voor ondernemers3 januari 2021 Wekelijkse pluim voor ondernemers De stichting Doors Wide Open gaat vanaf heden elke week een ondernemers in het zonnetje zetten door het uitdelen van een pluim. "Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. Daarom zetten […]
  • Tulpen voor mensen in isolatie22 april 2020 Tulpen voor mensen in isolatie De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie […]
  • Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten…11 april 2020 Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten… De stichting Doors Wide Open is er maar druk mee. Zeker in deze tijd waarin de Corona-crisis een zware stempel drukt op het dagelijkse bestaan. Zeker voor diegenen die noodgedwongen thuis […]