Tennistalent klopt wielericoon in biljartfinale

De een stond op de rand van een glorieuze profcarrière als wielrenner terwijl de ander op een later tijdstip werd gezien als een van de grootste tennisbeloften van Nederland. Aan het einde van dit jaar stonden deze twee tegenover elkaar in de biljartfinale van het kersttoernooi van De Tapperij. Voormalig tennistalent Bart Smit bleek uiteindelijk over de beste zenuwen en de beste eindspurt te bezitten. Hij won van Harrie Wolters die een rijke carrière op het stalen ros achter de rug heeft maar op het groene laken niet opgewassen was tegen Bart Smit. Wolters klopte daarvoor in de halve eindstrijd René Schaafstal, terwijl Smit Tim Wolterink over de knie legde in het Goorse café aan de Grotestraat.

Bart Smit (l) en Harrie Wolters (r)

Gerelateerde berichten

  • Bart Smit schiet GFC naar zege29 november 2015 Bart Smit schiet GFC naar zege Het was niet de voorbereiding die je zou wensen als trainer maar voor Bart Smit pakte het vandaag prima uit. Na een daverende carnavalsavond bij De Ster, Smit is lid van de Raad van elf […]
  • Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok14 januari 2017 Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok Het uur U is daar voor Gorenaar Harrie Wolters en zijn vriendin Dianne Derking. Vanochtend vertrekken zij per fiets vanuit hun woning aan de Spoorstraat voor een monstertocht van 11 […]
  • Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig”4 oktober 2018 Harrie Wolters bereikt Noordkaap: “Het was pittig” Harrie Wolters heeft zijn doel wederom bereikt; De Gorenaar heeft in 27 dagen, vanuit Goor, gisteren de Noordkaap bereikt. Vorig jaar kwam 'De Koele' nog in het nieuws toen hij een […]
  • Wolters gaat weer een heel eind fietsen…2 september 2018 Wolters gaat weer een heel eind fietsen… Hij keerde samen met zijn levensgezel Dianne Derking vorig jaar terug van een lange fietsreis die in Goor begon en in Bangkok eindigde. Nu is hij weer onderweg want hij kan het niet laten. […]
  • Harrie Wolters in Portet4 december 2019 Harrie Wolters in Portet Harrie Wolters uit Goor is zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Harrie is 58 jaar en geboren en getogen in Goor. Hij was ooit een verdienstelijk amateur-wielrenner. […]