Jesse ten Hag Hoftalent 2019

Jesse ten Hag is gisteravond verkozen tot Hoftalent 2019. De Goorse zanger maakte bij de jury, met daarin ook oud songfesival-winnares Getty Kaspers, de meeste indruk met het nummer ‘The bed of roses” van Bon Jovi. Ten Hag is ook al bekend van de Goorse Sjoowavonden. Ook de nummers twee en drie komen uit Goor. Tess Faber en Linde ten Thije werden respectievelijk tweede en derde bij de zangcontest in De Reggehof. De avond werd redelijk druk bezocht en was de afsluiting van de eerste versie van Hofkluis.

Jesse ten Hag

Gerelateerde berichten

  • Hoftalenten 2019 op tv9 januari 2020 Hoftalenten 2019 op tv De zangtalentencontest Hoftalenten is komende zondag te zien op TV. Hofstreek TV maakte op de voorlaatste dag een registratie van het evenement in De Reggehof dat werd gewonnen door […]
  • Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten5 december 2016 Overwegend Goorse deelname bij Hoftalenten Zeven van de negen finalisten van de zangcontest Hoftalenten komen uit Goor. Er hebben zich na de autities in de afgelopen week 8 zangeressen geplaatst voor de finale op vrijdag 30 […]
  • Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen21 oktober 2019 Inschrijving nieuwe opzet Hoftalenten begonnen Iedereen die dit jaar mee wil doen aan de jaarlijkse zangcontest Hoftalenten, kan zich vanaf nu inschrijven. De Reggehof zoekt zangtalent uit Goor en de overige kernen in de Hof van […]
  • Zingen voor moeders…10 mei 2020 Zingen voor moeders… Het is Moederdag en dat is dit jaar voor velen een andere dan anders en anders dan gewenst. Het Coronavirus laat vele bezoeken nog niet toe en dus is het zoeken naar andere manieren om de […]
  • Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor11 december 2019 Hofstreek in de lucht voor meer bloembakken in Goor Onder de naam 'De Hofkluis' zijn er van 27 tot en met 30 december allerlei activiteiten in de Reggehof met als doel om geld in te zamelen voor nog meer bloembakken in Goor. Deze […]