Dijkstra naar Borne, Botterblom nieuwe trainer Zenderen Vooruit

Marco Botterblom is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zenderen Vooruit. De 48-jarige in Goor woonachtige oefenmeester volgt bij de vijfdeklasser Ruud Ottenhof op, die na 3 seizoenen vertrekt naar 3e klasser MVV’29 uit Harbrinkhoek. Botterblom is momenteel trainer van het 2e elftal van Sportclub Lochem dat uitkomt in de reserve 1e klasse. Hector-trainer Mark Dijkstra is na dit seizoen de hoofdtrainer van BVV Borne dat op dit moment 12e staat in de derde klasse A. Dijkstra verlaat Hector na zeven jaar.

Marco Botterblom

Gerelateerde berichten

  • Botterblom van Zenderen naar Meddo20 januari 2022 Botterblom van Zenderen naar Meddo Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Meddo. De Goorse oefenmeester is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij vierdeklasser Zenderen Vooruit waarmee hij de laatste […]
  • Hector onderuit in Zenderen30 augustus 2020 Hector onderuit in Zenderen Hector is vandaag het regionale beker-toernooi begonnen met een 3-0 nederlaag tegen Zenderen Vooruit. Op het kunstgras in het kerkdorp bij Almelo was het bij rust 2-0 voor de […]
  • Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector5 december 2021 Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de […]
  • Bolink langer door bij vv Twenthe17 december 2020 Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Twenthe. De Gorenaar begon dit jaar aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar speelde met zijn ploeg slechts vier […]
  • Afscheid Dirksen bij vv Twenthe4 juli 2020 Afscheid Dirksen bij vv Twenthe Corona maakte een abrupt einde aan zijn dienstverband bij vv Twenthe. En ook aan zijn loopbaan als trainer. Hans Dirksen nam gisteravond bij Café De Buddy's, het thuishonk van vv Twenthe, […]