Goorse straten weer aardig schoon na oud en nieuw

De eerste januari is door velen gebruikt om uit te buiken en de straat schoon te vegen. Want dat was wel nodig na de diverse vuurwerkshows voor, tijdens en na de jaarwisseling. In diverse buurten is dat opruimen ook een sociaal moment om het vooral samen te doen en nadien nog even gezellig na te keuvelen over de afgelopen feestdagen. Zo gebeurde dat onder meer in de Schoolstraat en in de Havezathe (foto onder). Toch is het niet overal even netjes. zo ontvingen we ook een FOTO van de rotzooi die nog steeds in de Grotestraat ligt.

Gerelateerde berichten

  • Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor…3 januari 2022 Prachtige dronebeelden van vuurwerk boven Goor… We gaan nog even terug naar Nieuwjaarsnacht. Ondanks het vuurwerkverbod ging er vlak na twaalven toch nog een heleboel mooi siervuurwerk de lucht in. Bart Hofstee durfde het aan om vanaf […]
  • Jaarwisseling rustig verlopen1 januari 2022 Jaarwisseling rustig verlopen De jaarwisseling is in Goor rustig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Wel ging er, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog veel de lucht in tijdens de jaarwisseling zoals in de […]
  • Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat14 december 2021 Vuurwerkvandalisme in de Merelstraat De angst voor vandalisme door zwaar vuurwerk neemt ook in Goor naarmate het einde van het jaar nadert, steeds meer toe. Zo blijkt uit diverse berichten aan deze site. De schrik zit er ook […]
  • Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel3 december 2021 Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel Evenals vorig jaar is er ook dit jaar een landelijk vuurwerkverbod tijdens Oudejaarsdag. In Goor en overige kernen in de Hof van Twente mag wel weer met carbid worden geschoten. Aan deze […]
  • Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend27 oktober 2021 Soosgebouw elke donderdagmiddag geopend Het Soosgebouw aan de Schoolstraat is vanaf heden elke donderdagmiddag geopend van 14:00 uur tot 16:00 uur. Afwisselend is daar dan kaarten, Rummikub, sjoelen en bingo voor de Goorse […]