Hoftrends verder onder één dak

Hoftrends en Hoftrends Mannen zullen vanaf komend voorjaar gezamenlijk verder gaan in het pand aan de Grotestraat 81, waar nu Hoftrends Mannen is gevestigd. Volgens uitbater Anja van Ommen is het pand waar Hoftrends nu in zit te klein: “We kunnen er niet kwijt wat we eigenlijk willen. Het pand voor de mannen huren we voor een gedeelte. We hebben dat huurcontract uitgebreid en hebben dan meer ruimte.” Hoftrends verkoopt kleding en accessoires.Gerelateerde berichten

  • Hoftrends heropend15 april 2020 Hoftrends heropend Kledingwinkel Hoftrends is deze week (woensdag) weer open gegaan. De winkel met kleding en accessoires voor vrouwen is in de Grotestraat verhuisd naar het pand iets verderop in de […]
  • Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar14 januari 2018 Hoftrends wint verkiezing Ondernemer van het jaar Hoftrends is de winnaar geworden van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2017 van ondernemersvereniging Goor Collectief. De kleding- en accesoireszaak in het centrum van Goor kreeg […]
  • Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart6 maart 2017 Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart Het winkelpand aan de Grotestraat 81 (voormalige lijstenmakerij Eeftink) wordt weer bevolkt. Hoftrends begint dan met een winkel die is toegespitst op herenkleding alsmede sieraden en […]
  • Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand11 juni 2015 Grafisch bureau Waanzinnig neemt intrek in Randstad-pand Grafisch bureau Waanzinnig vestigt zich medio juli aan het Julianaplein. Het bedrijf van Gorenaar Nils Waanders neemt zijn intrek in het voormalige pand van uitzendbureau Randstad, naast […]
  • Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl29 mei 2017 Ook politieke vuist tegen verhuizing Lidl Na de protesten van buurtbewoners en ondernemersvereniging Goor Collectief keren nu ook een aantal politieke partijen zich tegen de verhuizing van de Lidl naar de Kerkstraat. Het Goorse […]