Opnieuw ruilmiddag ‘Goor in beeld’ in museum

Er komt opnieuw een ruilmiddag voor mensen die nog stickers nodig hebben voor het verzamelboek ‘Goor in beeld’. Het Goors Historisch Museum is komende woensdagmiddag 8 januari opnieuw plaats van handeling. De ruilmiddag op 4 december jongstleden (foto) was een groot succes en bracht enkele honderden bezoekers op de been. De sticker-ruilmiddag is komende woensdag van 14.00 – 16.00 uur in het museum aan de Stationslaan.


Gerelateerde berichten

  • Nog een ruilmiddag stickers ‘Goor in beeld’18 januari 2020 Nog een ruilmiddag stickers ‘Goor in beeld’ Er komt nog één keer een ruilmiddag van de stickers voor in het boek ‘Goor in beeld’ van de Stichting Goors Historie en Albert Heijn Guido Brandenbarg. Dat gaat volgende week […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Stickers Goor in Beeld nog steeds gewild11 februari 2020 Stickers Goor in Beeld nog steeds gewild Er is nog steeds behoefte aan stickers voor het boek 'Goor in beeld' van de stichting Historisch Goor. Er komen nog steeds vragen binnen via social media en bij het museum van mensen die […]
  • Goor in beeld op de mat…10 oktober 2019 Goor in beeld op de mat… Het afgelopen zaterdag gepresenteerde boek 'Goor in beeld' valt vanaf vandaag op de mat bij alle Goorse huishoudens. Het boek dat is gemaakt door de stichting Historisch Goor in […]
  • AH drukt extra stickers voor actie Goor in Beeld20 november 2019 AH drukt extra stickers voor actie Goor in Beeld De verzameldrift nadert haar kookpunt in 't Twentse Haagje. Bij de kassa van Albert Heijn wordt al onderhandeld over de stickers van de actie Goor in Beeld. "En er wordt ook veelvuldig […]