Jongen kort vermist

Een 6-jarige jongen is vanmorgen kort vermist geweest. Burgernet deed daarvoor een melding uit via haar kanalen. Het ventje was vermist vanuit de buurt van de Wulpstraat en werd kort na de melding in goede gezondheid aangetroffen. Waar is niet bekend.

Gerelateerde berichten

  • Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar21 februari 2017 Update: Man vermist na vertrek uit Stoevelaar Een 69-jarige man wordt vanaf 10.00 uur vanmorgen vermist in Goor. Hij is woonachtig in verzorgingstehuis De Stoevelaar en ging daar weg zonder jas. Hij draagt een blauw-wit overhemd en […]
  • Goorse man uren vermist (UPDATE)22 juli 2018 Goorse man uren vermist (UPDATE) Vanaf vanmorgen 09.30 uur wordt een man vermist vanaf de Whee. De man is vertrokken op zijn fiets van het merk Giant met een licht blauw/grijs frame. De man is 73 jaar oud, en ongeveer 1 […]
  • Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden5 oktober 2017 Scooter vermiste politicus uit Zutphen in Goor gevonden UPDATE: Man is gewond gevonden De scooter van de sinds gisterochtend vermiste Hans Boersbroek, is in Goor gevonden. Boersbroek is raadslid in de gemeenteraad van Zutphen en wordt sinds gisterochtend vermist. Op zijn […]
  • Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord29 augustus 2016 Vijf jarig meisje in Goor vermist en opgespoord De politie heeft Burgernet ingeschakeld om vanmiddag een vijfjarig meisje op te sporen. Ze werd vermist in de buurt van de Willem Klooshof op de Whee en werd kort nadat er alarm werd […]
  • 18 juli 2016 Bejaarde man vermist (UPDATE) Een Goorse bejaarde man is bij de politie als vermist opgegeven. Burgernet is ingeschakeld. Het gaat om een man van tussen de 80 en 90 jaar oud met een licht-creme-pantalon en een […]