Kemper en van den Burg geïnstalleerd als Twenthe-voorzitters

Marc van den Burg en Robin Kemper zijn gisteravond geïnstalleerd als voorzitters van vv Twenthe. Het bestuur had hen voorgedragen na constructieve gesprekken over de duurzame toekomst van de Tricolores. Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie in de kantine op ’t Piepwillem kregen zij de unanieme steun van de leden. Na de beëdiging van het presesduo werd tijdens de nieuwjaarsreceptie een oud-voorzitter in het zonnetje gezet. Ben Bekhuis kreeg de Twenthe Steigert Bokaal voor zijn bewezen diensten als vrijwilliger. Tot zijn eigen verrassing, omdat Bekhuis even daarvoor Frans Huisstede nog in de clubannalen opnam als onvolprezen bakleverworst-verkoper.

vlnr: Ben Bekhuis, Marc van den Burg en Robin Kemper

Gerelateerde berichten

  • Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe9 december 2019 Twee nieuwe voorzitters vv Twenthe Het bestuur van vv Twenthe heeft Marc van den Burg en Robin Kemper voorgedragen als nieuwe voorzitters van de club. Voor het eerst in de historie van de Tricolores […]
  • Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus6 oktober 2016 Twenthe neemt kunstgrasbevindingen Zembla uiterst serieus De uitzending van het Varaprogramma Zembla gisteravond over de gezondheidsrisico's die zouden kunnen ontstaan door het gebruik van kunstgrasvelden met rubber korrels is met meer dan […]
  • Pezen in de voorbereiding22 juli 2018 Pezen in de voorbereiding Bij de één nog een kilootje te veel, bij de ander is de conditie op peil. Pezen tijdens de eerste trainingen. Voor de voetballers van vv Twenthe is de voorbereiding op het nieuwe seizoen […]
  • KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe12 september 2016 KNVB onderzoekt prullenbakincident bij vv Twenthe De KNVB gaat onderzoeken wie verantwoordelijk is voor de diefstal van de kleding van scheidsrechter Beijen gistermiddag na afloop van het duel vv Twenthe-Turkse Kracht. Die vond zijn […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]