Hans van de Hakviolen is ook Abraham

Het grote feest zal later deze maand gevierd worden maar vandaag is het dan echt zover: Hans Brunnekreeft is 50 jaar geworden. De bevlogen directeur van Music en Show-productions én gitarist van de succesvolle band De Hakviolen werd gisteravond al getrakteerd op het nodige bezoek en vleiende teksten op spandoeken. De verwachting is dat het hier voor Hansie niet bij blijft in aanloop naar zijn feest maar dat blijft nog even onduidelijk. Hij wordt in ieder geval nu al via deze weg van harte gefeliciteerd door vrienden en familie.

Gerelateerde berichten

  • De Hakviolen in Wiene-Zeldam17 mei 2019 De Hakviolen in Wiene-Zeldam De Hakviolen treden zondagmiddag op tijdens het zomerfeest in het buurtschap Wiene-Zeldam. De formatie met de Goorse muzikanten Hans Brunnekreeft, Ronald Roerink en Eric Roessink hebben […]
  • Alink en Reef tweede in Vikingrun 201915 januari 2019 Alink en Reef tweede in Vikingrun 2019 Johan Alink en Paul Reef zijn tweede geworden tijdens de avontuurlijke Vikingrun. Die voerde dit jaar richting Polen, Oekraïne, Moldavië en Hongarije. Het Goorse duo was onderdeel van een […]
  • Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein13 september 2019 Volop muziek in de Reggehof en op het Sterplein Goor doet zijn muzikale status ook dit weekeinde weer volop eer aan met veel muziek in het theater en in het centrum. Vanavond is er in De Reggehof het evenement 'Geluk in 'n tuk' waarbij […]
  • Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham16 januari 2020 Schoolfeestvoorzitter Zwierink ziet Abraham "En dan ben je zelf aan de beurt' schrijft Schoolfeestvoorzitter Erwin Zwierink op zijn eigen Facebookpagina. Vandaag ziet hij Abraham en dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. […]
  • Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s23 september 2016 Hakviolen en piratenmuziek bij Buddy’s Geen overvolle evenementenagenda dit weekeinde al is er op één locatie dit weekeinde wel heel veel te doen. Naast een meedoe-les met de majorettes van Apollo is er vandaag een bingoavond […]