23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten

De Goorse Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen houden komende zondag voor de 23e keer haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 11.30 uur. De Egelländer-kapel van Apollo is onlangs uitgebreid met een nieuwe zanger in de persoon van Franz Boerz. Een gelouterde naam in de Egerländer-wereld én de vertolker van de wals “Der Lumpensammler” waarvan hij zelf de Twentse tekst heeft geschreven. Hij zal voortaan het zangduo vormen met Marianne Morsink. Bij de Oberkrainergroep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’ zijn de nieuwkomers Björn Wedding op accordeon en Eric Scholten op gitaar zondag te horen. De toegang van het Nieuwjaarsconcert is gratis.


Gerelateerde berichten

  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • Apollo van Nassouwe…27 april 2020 Apollo van Nassouwe… Het is een Koningsdag als geen andere. Geen vrijmarkt, geen activiteiten voor kinderen in het centrum en geen Koningsconcert van Apollo. Alles in Quarantaine en het devies blijft ook […]
  • Apollo begint jaar goed met LEF5 januari 2020 Apollo begint jaar goed met LEF De Goorse muziekvereniging Apollo is het jaar goed begonnen met een mooi en gevarieerd Nieuwjaarsconcert in een volle Reggehof. Het orkest onder leiding van Carl Wittrock werd daarbij […]
  • Reggestad Muzikanten op Monte Bello6 juni 2019 Reggestad Muzikanten op Monte Bello De Reggestad Muzikanten en die Orginal Reggetaler Spatzen, onderdelen van Muziekvereniging Apollo, laten hun gezellige muziek uit de Alpen schallen over de Markeloseberg. Op Tweede […]
  • Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent24 maart 2019 Volop gezelligheid in Goorse Tiroler-tent Zo'n 750 mensen bevolkten gisteravond de Tiroler-tent op het Schoolfeestplein waarin het uitermate gezellig was. Na de Duitse klanken van de Reggestad Muzikanten van Apollo en de […]