23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten

De Goorse Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen houden komende zondag voor de 23e keer haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 11.30 uur. De Egelländer-kapel van Apollo is onlangs uitgebreid met een nieuwe zanger in de persoon van Franz Boerz. Een gelouterde naam in de Egerländer-wereld én de vertolker van de wals “Der Lumpensammler” waarvan hij zelf de Twentse tekst heeft geschreven. Hij zal voortaan het zangduo vormen met Marianne Morsink. Bij de Oberkrainergroep ‘Die Orginal Reggetaler Spatzen’ zijn de nieuwkomers Björn Wedding op accordeon en Eric Scholten op gitaar zondag te horen. De toegang van het Nieuwjaarsconcert is gratis.


Gerelateerde berichten

  • Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…10 januari 2020 Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows… Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical 'Pijnstillers' in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer7 januari 2015 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer De Reggestad Muzikanten en Oberkrainer groep 'Die Orginal Reggetaler Spatzen' verzorgen op zondag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert. De Reggestad Muzikanten bestaat uit ruim […]
  • Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo5 januari 2018 Recepties, hardlopen en Nieuwjaarsconcert Apollo Het komende Goorse activiteitenweekeinde kenmerkt zich met name door de diverse recepties en hardloopwedstrijden bij de voetbalclubs. Zo is vanavond de Nieuwjaarsreceptie van vv Twenthe […]
  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Bomvolle sporthal geniet van Apollo6 januari 2019 Bomvolle sporthal geniet van Apollo Een geweldige aftrap van het jubileumjaar voor muziekvereniging Apollo. De Goorse muziektrots presenteerde zich gisteravond in volle glorie in sporthal De Mossendam tijdens het […]