Linde Wittrock volgt notaris Bracht op

Het Goorse Notariskantoor Bracht zal op termijn worden overgenomen door Linde Wittrock-De Jong. Zij is per 1 januari in dienst gekomen bij Adriaan Bracht. Linde Wittrock-de Jong is in het verleden ruim 10 jaar, als kandidaat en waarnemend notaris, in het notariaat werkzaam geweest bij Kienhuis-Hoving Notarissen in Enschede. Daarna was de Goorse als docent rechten verbonden aan de Saxion Hogeschool in Deventer en Enschede. De definitieve opvolging staat, in verband met de benoemingsprocedure, voor eind 2021 gepland.

Gerelateerde berichten

  • Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp8 mei 2017 Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te […]
  • Texas Radio genomineerd voor Cultuurprijs13 juli 2015 Texas Radio genomineerd voor Cultuurprijs De band Texas Radio is in de categorie talenten genomineerd voor de Cultuurprijs Overijssel. De band timmert landelijk aan de weg met de Goorse toetstenist/trompettist Joris van den Berg. […]
  • Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer22 mei 2019 Jubilerend Apollo komt met eigen Schoolfeestnummer 'Wie bloast de Tente in en oet' moet de Schoolfeestkraker van 2019 worden. Het nummer zal worden gespeeld door het grote orkest van Apollo terwijl er ook een instrumentale versie voor de […]
  • Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge12 oktober 2016 Nieuw Goors bier in kader Stads-Regge Het moet de inleiding vormen tot een pallet aan activiteiten ter voorbereiding op de blootlegging van de Stads-Regge in de komende jaren. De introductie van twee nieuwe Goorse bieren die […]
  • Drie keer goud voor Wijnen3 november 2015 Drie keer goud voor Wijnen Kim Wijnen heeft drie gouden medailles behaald tijdens de Overijsselse-Gelderlandse Kampioenschappen toestel-springen afgelopen weekeinde in Nunspeet. Tijdens de titelstrijd voor senioren […]