Twenthe in zonnig Spanje onderuit in oefenduel

Het moet uiteindelijk leiden tot betere prestaties in de tweede seizoenshelft in de vierde klasse B voor de selectie van vv Twenthe. Die vertrok zaterdagnacht voor een heus trainingskamp van enkele dagen naar het Spaanse Marbella. Daar werd getraind en waren er de nodige uitjes in het kader van teambuilding. Vandaag speelde de ploeg van trainer Hans Dirksen een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser VIOD uit Doetinchem en ging, in Estepona, met 5-1 onderuit. Voor Twenthe was Robin Slaghuis de doelpuntenmaker. Morgenmiddag keert de Goorse ploeg weer terug om zich vanaf dat moment op het eigen kunstgras voor te bereiden. Twenthe treft op dinsdag 21 januari in Almelo, AVC Heracles voor de beker en hervat de competitie vijf dagen later met een thuisduel tegen VIOS Beltrum.

Twenthe was vandaag in Estepona niet opgewassen tegen VIOD

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup12 november 2019 Twenthe wint van De Zweef in Tukker Cup Twenthe heeft vanavond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 4-0 gewonnen van het zaterdagteam van De Zweef. Bij rust was het 1-0 door een treffer van de jonge Luuk […]
  • voor Arthur maakt Pluisje wel even tijd…11 augustus 2017 voor Arthur maakt Pluisje wel even tijd… Beroering in Brabant waar een van de allergrootste voetballers aller tijden ineens zijn opwachting maakte. Diego Armando Maradona is in Mierlo waar hij als hoofdtrainer van FC […]
  • GFC-ers vernielen chalets in Duitsland2 november 2015 GFC-ers vernielen chalets in Duitsland Een tweetal spelers van de eerste selectie hebben het interieur van twee chalets in het Duitse Bad Rothenfelde vernield. Dat is al gebeurd tijdens een trainingskamp voorafgaand aan het […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Koning te rijk tijdens lange rit door Spanje24 augustus 2017 Koning te rijk tijdens lange rit door Spanje Er komen nog steeds fraaie vakantiefoto's binnen bij deze site en ze zijn nog steeds welkom via redactie@nullgoorsnieuws.nl. Arno Koning en Karinke Stegeman gebruikten dat adres voor het […]