Donatiecampagne voor dierenambulance

De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is een campagne gestart om geld in te zamelen om de verouderde ambulance op te kunnen knappen. Volgens de initiatiefnemers wordt het steeds moeilijker om de verouderde wagen te kunnen onderhouden en lopen de kosten daarom nogal op. De Dierenambulance die in Goor en omgeving haar werk doet draait volledig op vrijwilligers. Inmiddels zijn de eerste donaties al gedaan. Dat kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers7 maart 2021 Dierenambulance zoekt met spoed vrijwilligers De Stichting Dierenambulance Hof van Twente is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers die hen komen helpen om de dieren te verzorgen. "We zitten momenteel erg krap en voor deze […]
  • Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog…26 december 2020 Nieuwe dierenambulance is er, nu het interieur nog… De stichting Dierenambulance Hof van Twente is er in geslaagd om een nieuwe vervangende bus te vinden voor de afgereden ambulance die niet meer bruikbaar is. Bij Wensink Mercedes Benz is […]
  • Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg10 november 2020 Veel hulp voor Stichting Dierenambulance maar nog niet genoeg De oproep op deze site van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente heeft zijn uitwerking niet gemist. Er zijn sindsdien veel donaties binnen gekomen om een nieuwe Dierenambulance te […]
  • Medewerkers dierenambulance luiden noodklok4 november 2020 Medewerkers dierenambulance luiden noodklok De medewerkers van de Stichting Dierenambulance Hof van Twente zijn ten einde raad. De dierenambulance vertoont inmiddels zoveel mankementen dat het niet veilig is om er mee door te […]
  • Bartjan onderweg voor zijn 999 kilometer op de fiets1 augustus 2021 Bartjan onderweg voor zijn 999 kilometer op de fiets Met familie en (fiets-)vrienden in zijn nabijheid is Bartjan Groothengel vanochtend vertrokken voor zijn ultieme tocht van 999 kilometer van de Goorse Laarstraat naar het Italiaanse […]