Lichaam gevonden in bos tussen Goor en Markelo UPDATE

In de omgeving van de Rijssenseweg tussen Goor en Markelo is in het bos vandaag een lichaam aangetroffen door een wandelaar. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. De politie doet op dit moment onderzoek. Onder meer met een drone. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

UPDATE: Volgens de politie is na onderzoek gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Over de identiteit van het slachtoffer wil de politie niets kwijt.

Gerelateerde berichten

  • Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere18 december 2014 Misdrijf Twentekanaal, dode is man (24) uit Almere De dode man die gisteren werd aangetroffen in het Twentkanaal is een jonge man van 24 jaar uit Almere. Hij is door een misdrijf om het leven gebracht. Een speciaal bergingsteam heeft de […]
  • Hengeloër aangehouden na vondst dode man19 december 2014 Hengeloër aangehouden na vondst dode man De politie heeft gistermiddag een 42-jarige man uit Hengelo ge-arresteerd naar aanleiding van de vondst van een dode man in het gemaal bij het Twentekanaal net buiten Goor. Een […]
  • Dode gevonden in Twentekanaal17 december 2014 Dode gevonden in Twentekanaal In het Twentekanaal is ter hoogte van de Meenweg een lichaam gevonden. Het lichaam zou zijn ontdekt door een boot van Rijkswaterstaat die de politie heeft ingelicht. De recherche doet […]
  • Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist17 december 2014 Levenloos lichaam na uren uit kanaal gevist Het dode lichaam, vermoedelijk van een man, is zojuist uit het water gehaald door een duikteam uit Den Haag. De politie sluit een misdrijf niet uit. Het levenloze lichaam lag uren in het […]
  • Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest24 december 2015 Terugblik op juni: matroos levenloos aangetroffen in kanaal en het Schoolfeest Op de achtste van juni zijn hulpdiensten in het Twentekanaal de hele dag tevergeefs op zoek naar een matroos die van boord van een vrachtschip is geslagen. De man blijkt een 48-jarige […]