Pijnstillers, Nieuwjaarsconcert en Playbackshows…

Het tweede evenementen-weekeinde in 2020 begint in het Goorse met de musical ‘Pijnstillers’ in De Reggehof. Een voorstelling naar het gelijknamige boek van Carry Slee. Bij SV Hector is morgenmiddag de traditionele jeugd-playbackshow terwijl ’s avonds er een voorschot wordt genomen op het naderende afscheid van de uitbaters Kramer van Café De Whee tijdens een ‘groene munten-avond’. In sporthal De Mossendam is zondag een squashtoernooi terwijl De Bebsel in Duitse sferen is tijdens het Nieuwjaarsconcert van de Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen. Zondagmiddag zijn ook de Senioren-playbackshows bij SV Hector en vv Twenthe in de ongetwijfeld bomvolle kantines van de Goorse voetbalclubs.

Bij Hector staat dit weekeinde alles in het teken van de Playbackshows voor jong en oud

Gerelateerde berichten

  • 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten8 januari 2020 23e nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten De Goorse Reggestad Muzikanten en de Reggetaler Spatzen houden komende zondag voor de 23e keer haar traditionele Nieuwjaarsconcert. Dat wordt gehouden in zaal De Bebsel en begint om 11.30 […]
  • Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar…12 januari 2018 Pink Floyd, Playbackshows en ondernemer van het jaar… De Goorse evenementenkalender meldt voor vanavond het jubileumconcert (10 jaar) van The Pink Floyd Project onder de titel Acoustic Echoes (foto). De 10-koppige band met zang van onder meer […]
  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer7 januari 2015 Nieuwjaarsconcert Reggestad Muzikanten en Oberkrainer De Reggestad Muzikanten en Oberkrainer groep 'Die Orginal Reggetaler Spatzen' verzorgen op zondag 11 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert. De Reggestad Muzikanten bestaat uit ruim […]
  • Tweede Playbackshow De Whee22 november 2016 Tweede Playbackshow De Whee Bij Café De Whee is het zaterdag weer tijd voor de playbackshow. Na het succes bij de eerste editie is het nu tijd voor de tweede uitgave. Er zijn al elf acts ingeschreven, die zaterdag […]