Remco ‘van De Mossendam’ 50 jaar

Binnen de sporthal kent iedereen hem. Remco Prins is zijn naam en hij kwam als 8 jarige jongen met zijn ouders mee, die toen voorzitter en secretaresse waren bij volleybalvereniging Dynamiek. Dat was in de tijd dat Goor nog eredivisie-teams had. Volle tribunes in het weekend. De tijd dat Reinier van de Molen nog de scepter zwaaide en de frituurpannen gewoon in de kantine stonden te dampen. Remco ging steevast mee naar trainingen en bij de uitwedstrijden zat hij voor in de bus. Hij hielp als kind al mee mee bij allerlei klusjes en dat is altijd zo gebleven.

Eens per jaar zoekt hij een nieuw sportpak uit , een broek en een vest met daarop de tekst: ‘assistent beheerder’. Paraderend showt hij dan zijn nieuwste aanwinst. Dit jaar kreeg hij er zelfs nieuwe schoenen bij. Van de stichting Stevig uiteraard want daar zijn ze blij dat ie al zo lang meeloopt.

Hij is ook gek met het zaalvoetbal waar hij de punten altijd bij houdt en enthousiast bij de volleybal waar hij de netten wekelijks op zet en zijn stoere blik komt te voorschijn als ie de bladblazer mag hanteren. Als Remco er een avond niet is, is iedereen bezorgd want als hij een keer niet kan, dan kondigt hij dat normaliter drie weken voor die tijd aan. Overdag werkt Remco bij de SWB, doet wekelijks zijn best in de Sportschool en in het weekend is hij te vinden in de sporthal.

En nu wordt hij 50! Wat een mijlpaal ! Remco jongen, van harte gefeliciteerd met deze mooie dag en we hopen je nog heel lang te zien!!

Namens personeel en bestuur Stevig de Mossendam.

Gerelateerde berichten

  • Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud6 mei 2017 Na veel woorden is Harold een halve eeuw oud Het is feest op de Hogenkamp. Daar viert namelijk Harold Spenkelink zijn 50e verjaardag. De voetbal- en wielerliefhebber werd uiteraard gefeteerd de nodige Abrahams en 'vleiende' teksten. […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Paul Spekenbrink viert 50e verjaardag9 november 2019 Paul Spekenbrink viert 50e verjaardag Feest aan de Schoolstraat in Goor. Daar wordt vandaag gevierd dat Paul Spekenbrink alweer toe is aan zijn 50ste verjaardag. Vanavond wordt het feest gevierd samen met de familie, buurt, […]
  • Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren13 juni 2018 Abraham Wouter Holtmaat terug naar de kinderjaren De tijdmachine wierp Wouter Holtmaat gisteravond een behoorlijk eind terug. In aanloop naar zijn 50e verjaardag, die vandaag groots gevierd wordt, zochten zijn vrienden de ondernemer op […]
  • Noorse camping op De Hogenkamp18 augustus 2019 Noorse camping op De Hogenkamp Een bijzonder tafereel in de Sternstraat op de Goorse Hogenkamp. Daar is, vanuit het niets, ineens een Noorse camping verrezen. Eén en ander heeft te maken met de 50e verjaardag van […]