Remco ‘van De Mossendam’ 50 jaar

Binnen de sporthal kent iedereen hem. Remco Prins is zijn naam en hij kwam als 8 jarige jongen met zijn ouders mee, die toen voorzitter en secretaresse waren bij volleybalvereniging Dynamiek. Dat was in de tijd dat Goor nog eredivisie-teams had. Volle tribunes in het weekend. De tijd dat Reinier van de Molen nog de scepter zwaaide en de frituurpannen gewoon in de kantine stonden te dampen. Remco ging steevast mee naar trainingen en bij de uitwedstrijden zat hij voor in de bus. Hij hielp als kind al mee mee bij allerlei klusjes en dat is altijd zo gebleven.

Eens per jaar zoekt hij een nieuw sportpak uit , een broek en een vest met daarop de tekst: ‘assistent beheerder’. Paraderend showt hij dan zijn nieuwste aanwinst. Dit jaar kreeg hij er zelfs nieuwe schoenen bij. Van de stichting Stevig uiteraard want daar zijn ze blij dat ie al zo lang meeloopt.

Hij is ook gek met het zaalvoetbal waar hij de punten altijd bij houdt en enthousiast bij de volleybal waar hij de netten wekelijks op zet en zijn stoere blik komt te voorschijn als ie de bladblazer mag hanteren. Als Remco er een avond niet is, is iedereen bezorgd want als hij een keer niet kan, dan kondigt hij dat normaliter drie weken voor die tijd aan. Overdag werkt Remco bij de SWB, doet wekelijks zijn best in de Sportschool en in het weekend is hij te vinden in de sporthal.

En nu wordt hij 50! Wat een mijlpaal ! Remco jongen, van harte gefeliciteerd met deze mooie dag en we hopen je nog heel lang te zien!!

Namens personeel en bestuur Stevig de Mossendam.