Doppeninzameling voor het Diabetesfonds

Een mooi initiatief van de familie ten Kate in de Acaciastraat. Daar worden metalen doppen en deksels zoals kroonkurken van bierflesjes, limonadeflesjes en deksels van jam- en groentepotten verzameld voor het Diabetesfonds. Een zwart olievat in de voortuin aan de Acaciastraat 23 is het Goorse verzamelpunt waar iedereen de doppen in kan gooien. Initiatiefnemer Han ten Kate: “Grote hoeveelheden wil ik wel ophalen en ik wil erbij vermelden dat harde plastic doppen ook welkom zijn, maar dan wel graag apart in een plastic zak. De opbrengst daarvan gaat naar de financiering van training van hulphonden.”

Gerelateerde berichten

  • Boekenmarkt Constantijn voor goede doel22 maart 2017 Boekenmarkt Constantijn voor goede doel Prins Constantijnschool gaat zich inzetten voor stichting Hulphond. De basisschool gaat een boekenmarkt organiseren om kleur te geven aan de actie. Vorige week kwamen er al twee dames […]
  • Gijminkschool zamelt oud-papier in13 november 2019 Gijminkschool zamelt oud-papier in Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS 't Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier […]
  • SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg29 juni 2016 SV Goor geeft jaarkaarten van FC Twente weg De Goorse Supportersvereniging van FC Twente gaat twee seizoenskaarten weggeven voor de twee Twente-fans die tijdens een inzamelingsactie het meeste geld binnenhalen voor de noodlijdende […]
  • D66 wil ook karton en blik bij plastic afval9 januari 2015 D66 wil ook karton en blik bij plastic afval D66 gaat het college van B&W vragen waarom er in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente nog geen karton en blik wordt ingezameld tegelijk met het plastic. In omliggende […]
  • André van Assem overleden4 maart 2016 André van Assem overleden André van Assem is overleden. De Gorenaar, die leed aan alvleesklierkanker, kwam vorig jaar september in het regionale nieuws na een emotionele oproep om hem financieel te ondersteunen in […]