Mooi Wark wil Schoolfeesthit

De bekende Drentse rockformatie Mooi Wark wil de nieuwe Schoolfeesthit van The Partygangsters overnemen en op cd zetten. Het lied van de Goorse optochtgroep heet ‘Warken is niet mooi’ en is vorige week opgenomen in de Rooftop Studio in Espelo. Daar opperde producer Edwin van Hoevelaak het idee om meer met het nummer te doen. “Dit is een regelrechte stamper die bij uitstek geschikt is voor een band als Mooi Wark.” Het nummer is geschreven door Paul Schabbink die het muzikaal bewerkt heeft met de bekende gitaarvirtuoos Raymond (Guitar Ray) Nijenhuis (foto).

“Het nummer is in eerste instantie voor het Schoolfeest, wat er daarna gebeurt zien we dan wel weer.” aldus Schabbink die de coupletten dan wel moet herschrijven. “Klopt, het gaat nu over de The Partygangsters en de Goorse tent en zo. Daar moeten we dan aan sleutelen. Aan het refrein niet. Dat is prima zo.” 

‘Warken is niet mooi’ is tevens het afscheidslied van The Partygangsters die er na dit jaar mee ophouden en wordt naast Schabbink ook ingezongen door Tom Lentelink en Mike de Vries die voor de backing vocals tekenen. Het nummer is vanaf vandaag te downloaden via deze link: WARKEN IS NIET MOOI.

The Partygangsters verschijnen dit jaar als laatste in de reguliere optocht, net voor de Rellie en hebben dit jaar twee wagens. Naast de inzet van 30 kilometer speciaal afzetlint is er nog meer wat Goor te wachten zal staan zegt voorman Robin Kemper: “Daarover zeg ik niet al teveel. Wel wil ik kwijt dat we de kinderen ook dit jaar niet vergeten. Er komt een kleurwedstrijd van ‘The Partygangsters-Bob de Bouwer’ en de uitgedeelde kleurplaten die worden ingeleverd op het vermelde adres maken kans op een dagje Avonturenpark Hellendoorn voor vier personen.”

Gerelateerde berichten

  • Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel28 april 2019 Kleintje Schoolfeest bij De Bebsel Het was een prachtig voorproefje op dat waar Goor zich eind juni weer vol in zal storten. Het 'Rondje van de Koning' bij De Bebsel was een kleintje Schoolfeest voor jong en oud. Binnen en […]
  • Sleutelbos gevonden in het centrum20 april 2018 Sleutelbos gevonden in het centrum In het centrum is een sleutelbos gevonden. Aan de sleutelbos zit een sleutelhanger - flesopener. Met de vinder kan contact op worden genomen via de mail. 
  • Luchtballon op zwoele zomeravond8 september 2009 Luchtballon op zwoele zomeravond Het was een idyllisch plaatje in een druk bevolkt weiland op deze zwoele september zomeravond. Een luchtballon bevolkt door vier vrolijke dames steeg vanavond op bij de lichte schemer en […]
  • Tafeltje Dekje met dagelijkse maaltijd25 november 2015 Tafeltje Dekje met dagelijkse maaltijd Zeker in deze koude wintermaanden hebben mensen meer behoefte aan een stevige warme maaltijd. Zeker de ouderen onder ons. Stichting Welzijn Ouderen wil dan ook attenderen op de Tafeltje […]
  • Bakker vergroot voorsprong op Soomers12 september 2010 Bakker vergroot voorsprong op Soomers Björn Bakker heeft weer huisgehouden in de Hofranking. De darter won dit weekend bij de Buddy's overtuigend in de finale van Erwin Extercatte. De Goorse topper Martijn Soomers blijft […]