Feest voor eetcafé Calimero

Het is feest in huize Kourie. Hun Eetcafé Calimero bestaat deze week 15 jaar. En dat moet gevierd worden. Ballonnen sieren de voorgevel van het restaurant in de Grotestraat, dat gisteren exact zes jaar geleden feestelijk werd geopend. Daarvoor bestierde de familie Kourie ook al een zaak op ’t Gijmink, die wegens nieuwbouw tegen de vlakte moest. Over de bult heeft Calimero eveneens haar sporen verdiend, want ook daar hadden de Syrische ondernemers een etablissement.

Gerelateerde berichten

  • Koffie van De Ster in AD dramatisch beoordeeld18 oktober 2014 Koffie van De Ster in AD dramatisch beoordeeld De koffie van Eetcafé De Ster is enorm slecht uit de AD-koffietest gekomen. Die is vandaag gepubliceerd. De koffie bij De Ster krijgt een 3,5 en wordt in een begeleidend commentaar […]
  • Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum29 juli 2016 Kadowinkel en buitenlandse supermarkt verrijken centrum Nieuwe bedrijvigheid in leegstaande panden in het Goorse centrum. In het pand waar tot voor kort Casual4You was gevestigd komt een supermarkt met buitenlandse (vers)-producten. De winkel […]
  • Farid Markt opent de deuren20 september 2016 Farid Markt opent de deuren De laatste producten worden uitgepakt en op de plek gelegd. Morgenvroeg om 09.00 uur is het zover. Dan opent Farid Markt de deuren in het Goorse centrum. De nieuwe winkel in het stadshart, […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Calimero snelste Pizzakoerier van Goor26 november 2017 Calimero snelste Pizzakoerier van Goor Een ludieke wedstrijd tijdens de Grote Goorse Revue in de afgelopen twee weekeinden. Daar werd tijdens elke avond één van de vier Goorse Pizzeria's gebeld met de vraag om twee pizza's te […]