Statement tegen racisme steelt de show tijdens playbackshow Hector

Ik word hier even stil van” zei jurylid Leoniek Wissink na afloop van de act van de jonge jonge voetballertjes van Hector jo11-1 na afloop van hun spetterende act. Het multi-culturele team met twee Eritrese én en een chinees lid, kwam, samen met de vier Nederlandse spelertjes, met een medley waarin ‘Zwart-Wit’ het thema was. Ze presenteerden een wervelende show met als afsluiting het nummer ‘Denk niet wit, denk niet zwart’ van Frank Boeijen en het statement dat ook het Nederlands elftal maakte net na het racisme-incident bij een speler van Excelsior Rotterdam bij Den Bosch. De kameraadjes hadden de armpjes bij elkaar en het spandoek was duidelijk: ‘Hector jo11 tegen Racisme’. De indrukwekkende act kreeg zelfs de Hectorkantine stil en won de junior-playbackshow met overmacht. Vandaag is de Seniorenplaybackshow die wordt afgetrapt met de winnende act van de junioren.

Gerelateerde berichten