Statement tegen racisme steelt de show tijdens playbackshow Hector

Ik word hier even stil van” zei jurylid Leoniek Wissink na afloop van de act van de jonge jonge voetballertjes van Hector jo11-1 na afloop van hun spetterende act. Het multi-culturele team met twee Eritrese én en een chinees lid, kwam, samen met de vier Nederlandse spelertjes, met een medley waarin ‘Zwart-Wit’ het thema was. Ze presenteerden een wervelende show met als afsluiting het nummer ‘Denk niet wit, denk niet zwart’ van Frank Boeijen en het statement dat ook het Nederlands elftal maakte net na het racisme-incident bij een speler van Excelsior Rotterdam bij Den Bosch. De kameraadjes hadden de armpjes bij elkaar en het spandoek was duidelijk: ‘Hector jo11 tegen Racisme’. De indrukwekkende act kreeg zelfs de Hectorkantine stil en won de junior-playbackshow met overmacht. Vandaag is de Seniorenplaybackshow die wordt afgetrapt met de winnende act van de junioren.

Gerelateerde berichten

  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Playbacken, klootschieten en darts…20 januari 2018 Playbacken, klootschieten en darts… De Goorse voetbalclubs beginnen volgende week aan de competitie en sluiten alledrie de winterstop af met 'buitenschoolse activiteiten. Zo is de kantine van Hector vandaag en morgen het […]
  • Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE)21 januari 2017 Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE) Een act tijdens de jeugd-playbackshow van sv Hector leverde voor de kleine jochies van F2 (jo92) niet alleen de eerste prijs op in hun leeftijdscategorie. Ze kregen ook de complimenten van […]
  • Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector18 januari 2016 Klootschieten bij GFC, optredens bij Hector De winterstop wordt door de Goorse voetbalverenigingen gebruikt voor andere activiteiten dan het spel binnen de krijtlijnen. Zo gingen de GFC-ers doe weekeinde op pad om in en net buiten […]
  • Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow16 januari 2016 Hector-Markelo weer afgelast, C-meiden winnen playbackshow De inhaalwedstrijd in de vierde klasse B tussen sv Hector en Sportclub Markelo gaat morgen niet door. Het veld op sportpark 't Doesgoor heeft teveel te lijden gehad onder de slechte […]