GFC wint ook tweede oefenduel

GFC heeft gisteren ook tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft, gewonnen. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van het tweede team vv Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel. Die ploeg speelt in de reserve hoofdklasse en is op trainingskamp in Lochem. Het werd 4-1 op sportpark Heeckeren. In de 8e minuut kwam GFC op 1-0 door een geweldige goal van Tim Wassink. Tim zag net buiten de 16 meter de doelman van Spirit iets te ver voor zijn doel staan en met een uiterst fraai boog krulde hij de bal in de verre kruising.

Tim Wassink aan de bal

GFC bleef daarna de betere ploeg. In de 26e minuut werd het 2-0 door een eigen doelpunt. In de 38e minuut was het O’Neill Tieman die de 3-0 scoorde. Tim Wassink ging op links goed door, zag op tijd de meegekomen O’Neill en vanaf de rand 16 meter schoot hij beheerst binnen.

In de tweede helft bracht Romano Lammertink vier A-spelers binnen de lijnen. GFC moet terug op de eigen helft en Spirit scoorde in de 55e minuut 3-1, na een misverstand in de defensie van GFC. In de 68e minuut een mooie aanval over de linkerkant. Tim Wassink schut zijn directe tegenstander van zich af en gaf de bal voor waarna Rik Klein Gansey bij de tweede paal binnen kon tikken: 4-1.

Gerelateerde berichten

  • GFC houdt zicht op titel10 mei 2022 GFC houdt zicht op titel GFC blijft in de race om het kampioenschap in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond van Sportclub Rijssen met 4-0. Bij […]
  • GFC klopt AVC Heracles in Almelo7 mei 2022 GFC klopt AVC Heracles in Almelo GFC blijft het goed doen in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal. Vanmiddag werd in Almelo AVC Heracles met 0-3 verslagen. De rood zwarten kwamen al na tien minuten op […]
  • Wassink schiet GFC langs Achilles’1230 april 2022 Wassink schiet GFC langs Achilles’12 GFC deed vandaag goede zaken in de top van de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal. op het uiegen sportpark Heeckeren werd het Hengelose Achilles '12 met 3-1 verslagen. Een verdiende […]
  • GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen5 maart 2022 GFC heeft geen moeite met Sportclub Rijssen GFC had vanmiddag geen moeite met Sportclub Rijssen. De hekkensluiter in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal werd in Rijssen met 0-4 verslagen. Trainer Romano Lammertink moest het […]
  • GFC onderuit tegen Bornerbroek28 november 2021 GFC onderuit tegen Bornerbroek GFC verloor gisteren teleurstellend, de thuiswedstrijd tegen RKSV Bornerbroek. In de wedstrijd die zonder publiek gespeeld moest worden werd het uiteindelijk 3-4. Al in de vijfde minuut […]