GFC wint ook tweede oefenduel

GFC heeft gisteren ook tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft, gewonnen. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van het tweede team vv Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel. Die ploeg speelt in de reserve hoofdklasse en is op trainingskamp in Lochem. Het werd 4-1 op sportpark Heeckeren. In de 8e minuut kwam GFC op 1-0 door een geweldige goal van Tim Wassink. Tim zag net buiten de 16 meter de doelman van Spirit iets te ver voor zijn doel staan en met een uiterst fraai boog krulde hij de bal in de verre kruising.

Tim Wassink aan de bal

GFC bleef daarna de betere ploeg. In de 26e minuut werd het 2-0 door een eigen doelpunt. In de 38e minuut was het O’Neill Tieman die de 3-0 scoorde. Tim Wassink ging op links goed door, zag op tijd de meegekomen O’Neill en vanaf de rand 16 meter schoot hij beheerst binnen.

In de tweede helft bracht Romano Lammertink vier A-spelers binnen de lijnen. GFC moet terug op de eigen helft en Spirit scoorde in de 55e minuut 3-1, na een misverstand in de defensie van GFC. In de 68e minuut een mooie aanval over de linkerkant. Tim Wassink schut zijn directe tegenstander van zich af en gaf de bal voor waarna Rik Klein Gansey bij de tweede paal binnen kon tikken: 4-1.