GFC wint ook tweede oefenduel

GFC heeft gisteren ook tweede oefenwedstrijd in aanloop naar de tweede seizoenshelft, gewonnen. Na de winst vorige week op Excelsior Rotterdam, won GFC nu van het tweede team vv Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel. Die ploeg speelt in de reserve hoofdklasse en is op trainingskamp in Lochem. Het werd 4-1 op sportpark Heeckeren. In de 8e minuut kwam GFC op 1-0 door een geweldige goal van Tim Wassink. Tim zag net buiten de 16 meter de doelman van Spirit iets te ver voor zijn doel staan en met een uiterst fraai boog krulde hij de bal in de verre kruising.

Tim Wassink aan de bal

GFC bleef daarna de betere ploeg. In de 26e minuut werd het 2-0 door een eigen doelpunt. In de 38e minuut was het O’Neill Tieman die de 3-0 scoorde. Tim Wassink ging op links goed door, zag op tijd de meegekomen O’Neill en vanaf de rand 16 meter schoot hij beheerst binnen.

In de tweede helft bracht Romano Lammertink vier A-spelers binnen de lijnen. GFC moet terug op de eigen helft en Spirit scoorde in de 55e minuut 3-1, na een misverstand in de defensie van GFC. In de 68e minuut een mooie aanval over de linkerkant. Tim Wassink schut zijn directe tegenstander van zich af en gaf de bal voor waarna Rik Klein Gansey bij de tweede paal binnen kon tikken: 4-1.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in extremis11 september 2016 GFC wint in extremis GFC heeft ook het tweede competitieduel in de nieuwe competitie gewonnen. Op het eigen sportpark Heeckeren werd een enerverend duel in blessuretijd beslist toen Tim Wassink de winnende […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby25 september 2016 GFC vergeet te scoren en verliest Hofderby GFC ging vandaag in de Hofderby tegen Sportclub Markelo met 0-2 onderuit. Een op het oog onnodige nederlaag voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die een groot aantal kansen om zeep […]