Alleman in de ban van (on)vrijheid

Filmhuis Alleman staat deze maand in het teken van (on)vrijheid. De Goorse bios trapt af met Le Jeune Ahmed. De film wordt vertoond op 21 januari. Aanvang van de film is 20.00 uur. De kosten bedragen zes euro.

Gerelateerde berichten

  • Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid6 januari 2020 Filmmaand in kader van 75 jaar vrijheid In het kader van de viering van 75 jaar vrijheid in dit nieuwe jaar draait Filmhuis Alleman deze maand vier films die - ieder vanuit hun eigen verhaal - laten zien hoe vrij of onvrij […]
  • Bankier van Verzet in Alleman17 mei 2019 Bankier van Verzet in Alleman Op dinsdag 21 mei 2019 draait filmhuis Alleman de film Bankier van het Verzet. Deze film uit 2018 vertelt het oorlogsfilm van Joram L├╝rsen. De aanvang van de film is om 20.00 uur. De […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman9 februari 2017 Manglehorn vertoont Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman heeft dinsdag de deuren weer geopend. De Goorse bios vertoond dan de film Manglehorn uit 2014. De film met Al Pacino vertelt het verhaal van een sleutelmaker, waarbij […]
  • Soul Kitchen in Alleman2 november 2017 Soul Kitchen in Alleman Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Soul Kitchen. Om 20.00 uur zijn de deuren geopend van de Goorse bios voor de film uit 2009. Kosten bedragen 6 euro.